Feldkamp'tan Revizyon Sinyali |
04-02-2008 | #1 |
suskun
|
Feldkamp'tan Revizyon SinyaliKalli, bu sabah yaptığı idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, takımının bu sabah yaptığı antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı Gaziantep maçında kaybettikleri 2 puanın etkisiyle durgun gözüken Feldkamp, Gençlerbirliği maçında takımda bazı değişiklikler yapacağını söyledi "Kadroda değişiklikler olabilir Bugünkün antrenman maçında futbolcularımızın son durumunu görme şansımız oldu Geçen hafta eksiklerimiz vardı Son maçta Nonda cuma günü geldiği için oynama şansı yoktu Hafta sonu berabere kaldık bizim için büyük bir hayal kırıklığı Az önce futbolcularıma da söyledim Şu an için şampiyonluk şansımız diğer takımlardan az değil Dördüncü , beşinci olsak ligden kopmuş olsak bundan sonra yapacağımız birşey olmaz Ama şu an hedefimizi yitirmedik 9 aydır ortaya koyduğumuz performans ile bu beklentileri biz kendimiz oluşturduk O yüzden bu beklentileri karşılamak istiyoruz Bazı eksiklerimiz var Bazı takımların 2 ya da 3 sene de yaptıklarını bizim 8-9 ayda yapmamız isteniyor Biz de bunları yapmak istiyoruz onun için burdayız Hem lig hem kupayı kazanmak istiyoruz Geçen yıl bu zamanlarda şampiyonluktan kopmuştuk" Feldkamp, Servet'in ön liberoda oynatılması sonrasında yapılan eleştireler için ise şunları söyledi "Beraber çalıştığımız 9 ay içerisinde bütün gerekli çalışmaları yaptık Takımı çok sık değiştirdim Bu değişiklikler olumlu bir biçimde bize yansıdı, Gaziantep maçında Ayhan, Lİncoln, Ümit Karan, Hakan Şükür gibi 4 tane kalyiteli hücum oyuncumuz vardı Bu kadar kaliteli oyuncularınız varsa, diğerleri birşey yapmasa bile o golün atılması lazım İlk yarı ne kadar düzensiz oynarsak oynayalım, bu arkadaşlar gol atacak kaliteye sahipler Artık baskı var ve oldukça yüksek Şu anda istediğimiz gibi oynayamıyoruz Bu durumu düzeltmek istiyoruz Kasımpaşa maçı epey geride kaldı O dönemlerde FBahçe'ye karşı kupada alınan galibiyet var Kayseri, Ankara, Denizli galibiyetleri var Düşüşte değiliz " Geçen hafta yaptığı basın toplantısında; sezon sonu GSaray Teknik Direktörlüğünden ayrılacağını ancak yerine gelecek hocayı kendisinin belirleyeceğini söyleyen Feldkamp, kalan maçlarda gidecek ve kalacak oyuncuları da yine kendisinin belirleyeceğini şu sözlerle ima etti "Bu ortamda futbolcularımızın pek çoğunun Avrupa Futbol Şampiyonasına katılma hedefleri var Bütün bunlara futbolcular ben olsamda olmasam da ulaşmak istiyorlar Bir ay sonra lig bitiyor Futbolculara yalan söleyecek halim yok Futbolculara gelecekle ilgili planları açıklayacağım Önümüzdeki dönemde antrenman ve maçlarda gösterecekleri performans, bu dönemde gerekli performansa ulaşamayanlar gelecek sezonunun takımında aramızda olmayacaklar" Feldkamp, FBahçe Chelsea maçı ile ilgili ise yorum yapmaktan kaçındı "Fenerbançe Chelsea maçı ile ilgili olarak yorum yapmak benim görevim değil Bunu değişik bir yere çekmeyin Bir Türk takımının Avrupa kupalarında bu seviyeye gelmesi memnun eder " Alman hoca Gaziantepspor maçı sonrası başkan Adnan Polat'ın sinirli ve üzgün olduğunun hatırlatılması üzerine şunları söyledi "Gaziantep maçından sonra başkan Adnan Polat'ın üzgün olması gayet normal Ben de çok üzüldüm Maçtan sonra Adnan Polat ile bir görüşme yapmadım" __________________