|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakarmısınız, bebişlere, japon, tatlılar |
Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...Bebek heryerde bebek ![]() :)Tşkler Gülgüzeli ![]() :)
|
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar... |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...:)) ilgin için teşekkür ederim canım
|
|
#4 |
|
SheKil_ÇocuK
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...Çok tatlılar Paylaşım için tşkler
|
|
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...Vakit ayırdığın için sagol
|
|
#6 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...~~ Yau bu bebekler hayattaki en güzel varlıklar evlat mı edinsem bir tane netsem :)) ~~ |
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...![]() Sevgili rahatsız bak bence bu bebek sanki biraz rahatsız gibi:))) Hani olurya düşünürsen evlatlık edinmeyi ![]() ilgin için teşekkürler ![]() ![]()
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
blackflow
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...Alıntı:
25ÇOK SEWDİM BUNU!!!
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Şu Japon Bebişlere Bi Bakarmısınız Ne Tatlılar...blackflow>>İlgin için teşekkürler ![]() ![]()
|