![]() |
İtiraf Edin |
![]() |
![]() |
#1 |
xxmxx
|
![]() İtiraf Edinitiraf edip edemediğiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : itirafs edein |
![]() |
![]() |
#2 |
xxmxx
|
![]() Cevap : itirafs edeinilk itiraf benden olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
blackflow
|
![]() Cevap : itirafs edeinoda lafmıııı ben hepsinden nefret ediyorummm:-P yalan yaw erkek kadın ayrımı yok insan insan ayrımı var o yüzden her insanı seviyorum ben naparlarsa yapsınlar ![]() ![]() ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fatmanur
|
![]() Cevap : itirafs edeinxxmxx şahis için bu bölümü açtığı için teşekkür ederim ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
xxmxx
|
![]() Cevap : itirafs edeinmrb enes ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İtiraf Edin |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : İtiraf Edin"Protesto ediyorum" isimli bölümümüzün içeriğine uymayan bir konu olduğundan dolayı, konunuz serbest foruma taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|