Erkekçe Sözlük! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Erkekçe Sözlük!Erkekçe Söylenişi: Bu erkekleri ilgilendiren bir şey ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Yemeğe yardım edeyim mi? ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Yemek neden hâlâ masaya gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Evet tatlım, haklısın sevgilim ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Çevirisi yok, bu sözleri peryodik olarak söylerler ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Sevgilim ara ver, sabahtan beri evi temizleyeceğim diye helak oldun ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmi mahvettin ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Yine ne yaptım? ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Yine nasıl yakaladın? ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Endişelenme tatlım, alt tarafı küçük bir kesik ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın acıdığını itiraf etmeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Hafızam iyi değildir biliyorsun ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Bütün arabaların teknik özelliklerini biliyorum ama senin doğum gününü unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Muhteşem görünüyorsun ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekçe Söylenişi: Sakin ol kaybolmuş falan değiliz, nerede olduğumuzu biliyorum ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Bizi kimse bulamayacak ![]() ![]() __________________
|
|
#2 |
|
JOKER
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!güzelmiş :) emeğine sağlık ![]()
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!değerli vaktini ayırıp okuduğun için tşkler ![]() ![]()
|
|
Cevap : Erkekçe Sözlük! |
|
|
#4 |
|
merve16
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!çok güzel olmuş teşekkürler
|
|
#5 |
|
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!palaşım için tşkler katılıyorumm ![]() :)
|
|
|
|
#6 |
|
tilki
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!Erkekçe Söylenişi: Yine ne yaptım? ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Yine nasıl yakaladın? ![]() ![]() :))))))) |
|
|
|
#7 |
|
pesimistt
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!ehuehuehue :D:D çok qüzeLmiş yaa tşkLer
|
|
#8 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!Erkekçe Söylenişi: Endişelenme tatlım, alt tarafı küçük bir kesik ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın acıdığını itiraf etmeyeceğim ![]() ![]() güzelmiş ![]() :D saol suskun
|
|
#10 |
|
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!Erkekçe Söylenişi: Muhteşem görünüyorsun ![]() ![]() Türkçe Çevirisi: Ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim ![]() ![]() 25 25tşkler
|
|
|
|
#11 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Erkekçe Sözlük!çok güzel paylaşım ![]() 25
|
|