Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..?? |
|
|
#1 |
|
black_R-O-S-E
|
Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..?? |
|
|
#2 |
|
Equinox
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??Adrenalinin çok yüksek olduğu bir ortam harika bence fakat kesinlikle bağımlılık yapar elinize sağlık
|
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??4 resimde olmak isterdim yüksek yerde rüzgar çok güzel esiyor buda benim hoşuma gidiyor tehlikeli olmadıktan sonra farketmez
|
|
#4 |
|
suskun
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??Yükseklik korkum olduğundan dolayı değil onların yerinde olmak resimlerine bakınca bile ürperiyorum ![]() ![]() ![]() Paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??Gerçekten insan gördüğünde bile çokk ürperiyor ![]() ama eğer ölmeyeceğimi bilsem aiağı atlamayı çok isterdimm![]() :dTşkleer ![]() :)
|
|
|
|
#6 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??~~ Profesyonel bir dağcı olmayı isterdim gerçekten ama olmadı işte :))) ~~ |
|
|
|
#7 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Onların Yerinde Olmak İster Miydiniz..??güzel yorumlarınız için çok teşekkür edermm ![]() ![]() şahsen ben onların yerinde olmayı çok isterdm![]() ![]() dağcılık benmde ilgimi çeken bi konu![]() tekrar saolun![]() :)
|
|