![]() |
Kadın köşesi ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Kadın köşesi !Kadınlara aşık erkekler! Erkekler kafalarını karıştıran kadınlara aşık olurlar ![]() Erkekler kendilerini değersiz hissettiren kadınlara aşık olurlar ![]() Erkekler kendilerini kırmaktan çekinmeyen kadınlara aşık olurlar ![]() Erkekler kendilerini güçsüz hissettiren kadınlara aşık olurlar ![]() Erkekler kendilerini bir yarışın içine çeken kadınlara aşık olurlar ![]() Erkekler kendilerini layık görmedikleri bir kadına aşık olurlar ![]() Erkekler kadınlara aşık olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() Devamını Siz Getirin
![]() |
Cevap : Kadın köşesi ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kadın köşesi !Evlendikten sonra erkek ve kadin, yazi-tura gibidir; asla yuz yuze gelmezler, ancak hep beraberdirler ![]() Hemant Joshi Her durumda evlenin ![]() ![]() olursa filozof olursunuz ![]() ![]() Kadinlar bize her zaman buyuk hedefler gosterir, ve onlara ulasmamizi engeller ![]() Dumas Hic yanitlayamadigim en buyuk soru su olagelmistir: "Bir kadin ne ister?" Sigmund Freud Karima bazi sozler etmisimdir, o da bana bazi paragraflarla cevap vermistir ![]() Anonim Bazi kisiler uzun evliligimizin sirlarini sorarlar; ![]() restorana gideriz ![]() ![]() ![]() ![]() sali gunleri gider, ben cuma ![]() Henny Youngman Terorizm beni hic endiselendirmez ![]() ![]() Sam Kinison Fon transferi icin elektronik bankaciliktan hizli tek yol vardir ve buna evlilik adı verilir ![]() James Holt McGavran Her iki karimla da talihim kotu gitti ![]() terketmedi ![]() Patrick Murray Evliliginizi iyi goturmek istiyorsaniz, O hatali oldugunuzda itiraf edin, SIZ hakli oldugunuzda susmayi bilin ![]() Nash Karinizin dogum gununu unutmamanizin en iyi yontemi, bir kez unutmanizdir ![]() Anonim Karimla ben 20 yil cok mutlu yasadik ![]() ![]() Rodney Dangerfield Evlilik, kisinin dusmaniyla yattigi tek savas seklidir ![]() Anonim Adamin biri evlenecek kadin aradigi ilanini verir ![]() ileten yuzlerce mektup alir: "Benimkini alabilirsin" ![]() Anonim Birinci adam (iftiharla): "Benim karim bir melek!" Ikinci adam: "Cok sanslisin, benimki hala yasiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kadın köşesi !güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler gözyaşı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
blackflow
|
![]() Cevap : Kadın köşesi !Terorizm beni hic endiselendirmez ![]() ![]() güldüm baya ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kadın köşesi !Paylaşım için teşekkürler sevgili gözyaşı emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Kadın köşesi !benim karım melek çok şanslısın benimki hala yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|