|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilseler, istemedigimi, kestirmek, saçlarımı |
![]() |
Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimi |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimiBir yurt talabesidir Abdurrahman ![]() taşımaktadır ![]() ![]() Yurttaki belletmen ağabeyleri ile anne-baba nasıl olsa kestirir diye bir şey demezler ![]() ![]() ![]() -Abdurrahman saçlarını kestir artık,epey uzadı ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman o gün izne gider ![]() ![]() -oğlum,canım evladım!saçlarını yarın kestirelim,deyince babasını hiç kırmayan o munis çocuk: -hayır olmaz babacığım,deyip koşarak odasına kapanır ![]() ![]() ertesi gün saçlarını kestirmeden öylece yurda gider abdurrahman ![]() ![]() -yarın kestir saçlarını,der ve Abdurrahman,başı önde müdüriyetten çıkar ![]() sabahlar ![]() sabah aynanın karşısına geçer ve: -seni benden ayıramazlar,ayrılmam senden diye saçları ile konuşur ![]() okul çıkışı yurda değil evine gider ![]() oğlunu karşısında görünce meselinin halledilmediğini anlar: -canım evladım,seni ne kadar sevdiğimizi biliyorsun ![]() beni kırma ![]() ![]() konuşması karşısında abdurrahman: -cennet ayaklarının altında olan annem,canım kadar sevdiğim babam,bir ağabeyim kadar sevdiğim belletmenim,bizleri evlatları kadar seven yurt idarecilerim,bir anlasanız ![]() ![]() ![]() ![]() -Evladım niye kestirmiyorsun saçlarını,niçin kestirmek istemiyorsun? -söyliyemem anne,kestirmek istemiyorum ![]() -oğlum,hadi kestir gel saçlarını da yurda gidelim ![]() kızarlar ![]() ![]() Abdurrahman,çaresizlik içinde gider berbere,kestirir saçlarını ![]() ![]() annesi ile beraber yurda giderler ![]() ![]() yaklaşık bir ay sonrasıdır ![]() ![]() abdurrahmanın eşyalarını kontrole gelince,kitaplarının birinin sayfalarını çevirince gördüğü manzara karşısında şaşkına döner ![]() ![]() ![]() ![]() "Canım annem ve babam,çok değerli yurt idarecimin baskısı olmasa bu saçlarımı kestirmezdim ![]() söylemedim ![]() AFFET YA RASULALLAH!SENİN OKŞADIĞIN O SAÇLARI KESTİRDİM ![]() ![]() ![]() beni,affet,affet!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimi |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimigercekten cok güzel bu arada resim MUHTESEM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimiBU GÜNLERDE BÖYLE İNCE DÜSÜNEN YOK DENECEK KADAR AZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimiBu ne yaa şakamıı :D bende merakla okuyom bişi çıkacak diye :D
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimisüper olmuş arkadaşım teşekkürler bizlerle paylaştığın için bravoo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir Bilseler Saçlarımı Neden Kestirmek İstemedigimiçok etkileyici |
![]() |
![]() |
|