Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belçikada, bulunan, forvet, konuştu, oyuncusu, trabzonsporun, yattara

Belçika'da Bulunan Trabzonspor'un Forvet Oyuncusu Yattara, Konuştu.

Eski 03-27-2008   #1
suskun

Belçika'da Bulunan Trabzonspor'un Forvet Oyuncusu Yattara, Konuştu.

Belçika'da bulunan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Yattara, konuştu

Belçika'da bulunan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Yattara, DHA'ya yaptığı özel açıklamada "Ben şu an 1 yıl daha Trabzonspor'dayım ve hiç bir yere gitmiyorum" diyerek hakkında çıkan dedikoduları yalanladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Genel sayman Mahmut Aksu ve Kulüp menajerlerinden Adnan Demir ile bir araya gelen Yattara, "Ben 5 yıldır Trabzonspor'da oynadım, 1 yıl daha Trabzonspor ile sözleşmem var, 1 yıl daha Trabzonspor'da oynayacağım Biliyorsunuz futbolda her şey olur Yarın ne gösterir belli olmaz Şu an Trabzonspor'da oynuyorum, sonra ne olur bilinmez Birçok iyi kulüpten teklifler de var fakat 1 yıl Trabzonspor'da oynayacağım" dedi

Trabzonspor yöneticileri ise Yattara'nın hiç bir yere gitmediğini ve kendisinin Türk vatandaşı olmak için Trabzonspor yönetimiyle birlikte hareket ederek başvuruda bulunduğunu açıkladı

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sayman Mahmut Aksu "Bu çıkan söylentiler bizi üzmektedir Kulüp olarak hoşumuza gitmiyor Yattara bizim sözleşmeli oyuncumuz, daha bir senelik sözleşmesi var Gökdeniz'in gitmesinden sonra bu söylentiler çıktı Gökdeniz'in gitmesi için ne kadar çok sebeb vardı ise Yattara'nın kalması için de o kadar çok sebep var Yattara bir yere gidemez, bu söylentileri çıkartanlarda Trabzonspor ile aralarını iyi tutmaları gerekir Belçika'da olmamızın sebebi transfer etmek istediğiöiz oyuncu ve menejerleri ile görüşmelerimiz var" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com