03-27-2008
|
|
suskun
|
Söz Başkan Şener'de!
Söz Başkan Şener'de
Yattara ile sözleşme uzatmak konusunda anlaşmaya vardık ve ikinci kaptanımız olacak Sayın Adnan Polat, Trabzon'da olduğum sürece futbolcumuza teklif yapmaz Evimizdeki Fenerbahçe maçı, kaçan şampiyonluğun rövanşı olacak
27 3 2008
Sözleşme 3 yıllık olacak
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İbrahima Yattara dahil olmak üzere birçok konuda önemli açıklamalar yaptı İşte Sadri Şener’in sözleri: “Yattara’nın 1,5 yıl daha sözleşmesi var Kendisiyle konuştuk ve görüş birliğine vardık 15 gün içerisinde menaceri ve kendisiyle masaya oturup, 3 yıllık sözleşme imzalayacağız Biz Yattara’yı takımın temel taşlarından biri olarak görüyoruz Gelecek sezon için yaptığımız planlarda kendisine ikinci kaptanlık görevini vermeyi planlıyoruz Trabzon doğumlu Sinan Engin de Beşiktaş için futbolcumuzu düşünmediklerini söyledi ”
İstanbul’dan oyuncu yok!
“Gineli bizden biri Türk olmak istiyor ve başvurusunu da yapacağız Onu göndermek istemiyoruz Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ben burada olduğum sürece Yattara’ya teklif yapmaz Çünkü kendisi benim çok iyi dostum Ben de İstanbul takımlarından futbolcu almayacağım Çünkü onların bize hiç bir katkıları olmadı Onların bıraktıklarını değil, bizim istediklerimiz olursa alırız Mesela Fenerbahçe, Alex’i verirse alırız Ayrıca sezonun son maçında Trabzon’da Fenerbahçe ile oynayacağız 1995-96’da kaçan şampiyonluğun rövanşını almak için önemli bir fırsat ”
‘Borcun tamamı ödenecek’
“Biz o yıllardaki Trabzonspor’u kurmak ve daha iyisini yapmak amacındayız Olaylı Sivas maçı olmasaydı, daha farklı bir pozisyondaydık 50 milyon YTL’lik borcun tamamını ödemek istiyoruz Görevi bırakırken, kasada para bırakmak düşüncesindeyiz Dünyanın 6 farklı yerinde futbolcu izliyoruz ve görüşmelerimiz sürüyor Menacerlere fazla para ödemek istemiyoruz Hedefimiz, maddi konuları da düşünerek 4 yabancı, hemen oynayacak 4 Türk futbolcu, 4’de istikbal vaadeden genç almak Nisan ayı sonuna kadar transfer çalışmalarına son noktayı koyacağız ”
‘40 metreden gol yiyoruz’
“Hocamız Ersun Yanal’la devam edeceğimizi söyledik Gündemimizde biri yok Teknik adamın gönderilmesinde taraftarın baskısı önemlidir Kalecimiz çok fazla ama 40 metreden gol yiyoruz Tolga ve Onur’u yetiştirebilecek tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız var 1-2 isimle görüşmelerimiz sürüyor Ayrıca komşumuz Çaykur Rizespor’un ligde kalmasını istiyorum Ama onları bir konuda da eleştirmek istiyorum Rize’de Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler Derneği kurulur ama Trabzon’da bu asla olmaz Kimse darılmasın ama inşallah Çaykur Rizespor ligde kalır ”