Kalli'den Veda Mesaji!.. |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Kalli'den Veda Mesaji!..Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sarı kırmızılı takımın bu sabah yaptığı idmanda, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ![]() Nonda'nın takım arkadaşları ile ilgili yaptığı açıklamalara değinen Kalli, "Nonda'nın açıklamaları beni ilgilendirmiyor Nonda böyle bişey söylediyse, bunu basına değil o kişilere söylemeliydi Ya da benle konuşabilirdi" dedi![]() Feldkamp, Galatasaray'ın aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezasına ise, "Benim en büyük kızgınlığım böyle cazaların neden verildiği Federasyon'un bize böyle bir ceza vermesi beni hayal kırıklığına uğrattı" diye konuştu![]() Yeni başkan Adnan Polat'ın, "Yeni bir teknik direktörle anlaşabiliriz" sözlerine de açıklık getiren Alman teknik adam, "Şimdiden adaylar var 11-12 Mayıs'ta bütün yapabileceklerimle burada hazır bulunacağım O zaman geldiğinde Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü seçeceğim" dedi __________________![]()
|