![]() |
Erkekler Neden Rus Gelin İster.. |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() Erkekler Neden Rus Gelin İster..İnternette ciddi bir Rus gelin sektörü oluştu ![]() ![]() ![]() ![]() Rusya'da kadınların sayısı erkekleri 10 milyon geçince koca sıkıntısı baş gösterdi ![]() ![]() ![]() Farklı şirketler internette kurdukları sitelerde evlenilecek Rus kadınları tanıtmaya koyuldu ![]() ![]() ![]() Bu sitelerin girişinde "Rus kadınlar evlenince bile daima güzel ve bakımlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedava! Bu işlemlerde herhangi bir ödeme yapılmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rus kadını güzeldir bakımlıdır, feminizme maruz kalmamıştır! Siteler Rus kadınlarını şöyle tanıtıyor ![]() Rus kadını güzeldir ![]() ![]() ![]() Rus kadını bir hanımefendi muamelesi görmek ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rus kadını çalışarak ailesine destek olur ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster.. |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..bence aynı şeyleri türk kadınları da yapıyor neyse teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..bencede merve sana katılıyorum ve bunu türk kadınlarına hakaret olarak alglıyrum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JOKER
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..siz katılmaya devam edin birbirinize :D gerçekler ortada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..Benim tercihim türk kadını yabancı olursada ancak türkçe bilmesi lazım yoksa hiçbirşey anlamam rusta olabilir sonuçta oda bi insan önemli olan anlaşmak
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
blackflow
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..Yha ![]() ![]() ![]() ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
merve16
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..evet gerçekler ortada sizinki sadece yabancılara özentilik bunu ırkçılık gibi görmeyin alakasi yok sizin için önemli olan fiziki özellikler sarı saçla mavi gözle bu işler olmuyo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
xxmxx
|
![]() Cevap : Erkekler Neden Rus Gelin İster..bence de önemli olan insan olması we dilimizi bilmesi ![]() |
![]() |
![]() |
|