|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
elgoog, googlea, görün, olacakları, yazın |
![]() |
Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün...Google'a Elgoog yazın ilk başta çıkan şeye tıklatın ve bir anda google'ın feleğinin şaştığını görün ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Google'a Elgoog yazın ve olacakları görün... |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Google'a Elgoog yazın ve olacakları görün...gördük çok güzelmiş paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün... |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün...:)Teşekkürler:):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bukettt
|
![]() Cevap : Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün...Elgoog, Google kelimesinin tersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sitenin, Google’la hiçbir alakası yok ![]() ![]() Elgoog, özellikle Çin’de bir zamanlar Google ![]() ![]() İnsanların hiç derdi kalmamış ki, değişik fikirler olsun da, eskisinin taklidi olsun diye düşünerek, böyle şeylerle uğraşmışlar ![]() Siteye, aşağıdaki linkle ulaşılabilir: http://elgoog ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün...Buket bende bizim siteyi denedim dediğin gibi buldu harika birşey yapmışlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
blackflow
|
![]() Cevap : Google'a Elgoog Yazın ve Olacakları Görün...züper yaf sevdim ben bunu:)
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|