![]() |
Dünyanın Hamile İlk Erkeği!... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
Dünyanın Hamile İlk Erkeği!...Bugüne kadar sadece komedi filmlerinde karşılaşılan erkeğin hamile kalması durumu ABD’de gerçek oldu ![]() Oregon kentinde yaşayan Beatie çiftinin Temmuz'da doğması beklenen kızlarını babası Thomas dünyaya getirecek ![]() Thomas’ın doğum yapmasında biyolojik bir engel yok ![]() ![]() ![]() ![]() Çift, gittikleri doktorda Nancy’nin kısır olduğunu öğrendi ![]() ![]() Dokuz doktor gezen çift sonunda hayallerini gerçekleştirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Ya bu insanlık nereye gidiyor kıyamet kopacak valla bu gidişat hiç iyi değil gerçek olamaz böyle birşey eğer gerçekse iğrenç herif allah belanı versin:31:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Sevgili Gözyaşı yazının içeriğini okumanı tavsiye ederim, işte o zaman farklı düşüneceksin eminim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...anlıyorum seni gözyaşı:)erkek psikolojisi nede olsa haksızda deilsin hani herşeyin bir yakışanı var canım bayan için güzel bişeydir hamilelik erkek için deil midem bulandı ya valla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Dünyada ilk kez bir erkek hamile kaldı ![]() ![]() ![]() yeni bilgi buldum ya saten kadınmış erkek sayılmaz yinede ne yapmak istediğini anlayamadım bu kişinin escinsiyel gibi birşey olmuş hem erkek hemde kadın ne biçim bir kişiliği var bunun yaff:67:61 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
su perisi
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Gözyaşı, ben size yazının içeriğini okursanız anlarsınız demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...paylaşım için sağol su perisi ama yaptığı biraz delllik bence çocuk edinse daha iyi olurdu neyse başka yorum yapamayacağım yoğunum biraz düşünmek lazım böyle şeyleri hamilelik yanlız bayanlara yakışıyor cinsiyet değiştirse bile ters bence teşekkür ederim haber için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
su perisi
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Kızma hemen canııımmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
su perisi
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Bencede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
suskun
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Haber için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet değiştirme konusunda ise bende şiddetle karşıyımdır ![]() ![]() ![]() Emeğine sağlık su perisi hanfendi:)
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...tıp nasılda ilerliyor ![]() ![]() teşekkürler haber için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
su perisi
|
![]() Cevap : Dünyanın hamile ilk erkeği!...Angelesdream naber tanıyormusun beni???? Suskunun annesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|