|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
739, giriliyor, ilkokuldan, sınava, üniversiteye |
![]() |
İlkokuldan Üniversiteye Kadar 739 Sınava Giriliyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
İlkokuldan Üniversiteye Kadar 739 Sınava Giriliyor...İlkokuldan üniversiteye kadar 739 sınava giriliyor Türkiye’de öğrenci olmak için yüzlerce sınav maratonundan geçmek gerekiyor ![]() ![]() ![]() Türkiye’de bir öğrenci, okula adım attığı günden, üniversite sonuna kadar yılda ortalama 46 sınava giriyor ![]() İlköğretim kurumları yönetmeliğine göre bir öğrenci 4’üncü sınıftan 8’inci sınıfın sonuna kadar, haftalık ders saati 3 ve 3’ten az olan derslerden en az 2; 3’ten fazla olan derslerde ise en az 3 sınava girmek zorunda ![]() ![]() Liselerde zorunlu olan sınav sayısı ise hazırlık sınıfında 76, birinci ve ikinci sınıfta 84’er ve son sınıfta 74’ten, toplam 318’e ulaşıyor ![]() ![]() Sınavlar okullarla sınırlı kalmıyor İlköğretim öğrencileri OKS’ye, lise öğrencileri de ÖSS’ye hazırlanabilmek için gittikleri dershanelerde tam 118 sınava giriyor ![]() Okul eğitimini öne çıkarma ¤¤¤iyle getirilen yeni modeller de dershane bağımlılığını yok edemedi
![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : İlkokuldan Üniversiteye Kadar 739 Sınava Giriliyor... |
![]() |
![]() |
#2 |
xxmxx
|
![]() Cevap : İlkokuldan Üniversiteye Kadar 739 Sınava Giriliyor...bence daha fazladır ya ama gene paylaştiniz için sağolun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlkokuldan Üniversiteye Kadar 739 Sınava Giriliyor... |
![]() |
![]() |
#3 |
ngn.dz
|
![]() Cevap : İlkokuldan Üniversiteye Kadar 739 Sınava Giriliyor...yazık bizeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|