Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtları |
|
|
#62 |
|
faikrifat-zf
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtlarısen ve nasılsınız aynı cümlede olmayacagı için sen nasılsın yada siz nasılsınız olur
|
|
|
|
#63 |
|
faikrifat-zf
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtlarıergenekon anlamadım diyor o zaman erkek kadın herkes kıro burada biraz feministlik var![]() Erkeklerin hatalarını anlamaya calısıp onları bi kalıba uydurmak gibi ![]() Ve onlarla dalga geçme Bi kız bi erkegi görünce şaftı kayar naptıgını bilemez ama kız erkegi görünce bunları yapmayacagından agırda n alacagından kız kıro yoktur gibi:S:SHem evde beyazdan farklı corap kalmayan annesi yıkamamıs olan gencecik cocuklar napcaklar?? |
|
|
|
#64 | |
|
bukettt
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin KanıtlarıAlıntı:
Dediklerinizden bişi anlamadım ![]() ![]() yeni görme sansım oldu yorumunuzu![]() Fenimistlik falan demişiniz ama dediğiniz seyde bir feministlik göremiyorum Bu konu artniyetsiz eğlence amaçlı açılmıştır![]() BUnu belirtmekte fayda var diye düşünüyorum![]()
|
|
|
|
|
#65 |
|
hayko26
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtlarıbi erkek bndce sivri burun ayakkabı giyyorsa krodur
|
|
#66 |
|
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtlarısen nasılsınız 25 25
|
|
|
|
#67 |
|
merve16
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtlarıkonu için teşekkürler güzel olmuş bazılarına katılmıyorum ama haykoya katılıyorum
|
|
#68 |
|
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtlarıçok güzel bir konu olmuş gerçkden tartışmaya açık olmuş buketin dediği gibi toplumun kanayan yarasıymışda haberimiz yokmuş krolarnda bir özelliği var acayip sahiplenme duygusu içeriyorlar ama ben genel olarak düşüşndüğümde kroları sevmiyorum:) 25
|
|
|
|