![]() |
[...Son...] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
[...Son...]![]() Eski bir zamandan yeni bir zamana göç eden yaşLı ve ihtiyar düşünceLerim ![]() ![]() kereme ve mecnuna özenirken,kimsenin ferhat oLmadıgı sehirLerdeyim ![]() ![]() yagmur aLabiLdigine toprakLa kavga ederken, yagmurdan sonra artık ayrıLık kokuyor ![]() ![]() gözbebekLerim yavas yavas ufaLıyor ![]() sacLarımdaki beyazLar ölümün habercisi ![]() ![]() yagmura yazı yazmakLa meşguL ruhum son nefese hazırLanmakta ![]() ![]() sessiz fırtınaLarımı ekiyorum bedenime,kasırgaLarımı biciyorum ![]() ![]() ve şimdi ![]() Yorulmuş şairLer misaLi, imLası oLmayan yorgun şíirLer bırakıyorum ![]() adresini biLmedigim sehirLere ![]() ![]() yagmurLar birikiyor önce mısraLarıma, sonra kış sogukLarı düşüyor mektupLarımın sonLarına ![]() ![]() yorgun ve yaşLı postacıLar usandıLar adresi ve faiLi oLmayan mektupLarımdan ![]() ![]() boşLuga yazı yazmak,sana ulaşmakLa eşdeger şu günLerde ![]() ![]() gazeteLerde sürekLi intihar manşetLeri, öLümLe süsLenmiş üçüncü sayfa haberLeri ![]() ![]() denize bırakıLan bedenLer ![]() ![]() ![]() ve bunLarın hepsi senin gibi gidenLere itaf ediLmiş ![]() geride kaLan not kagıtLarı aracıLıgıyLa ![]() ayrıLıgın suc oranı yüksek artık yaşadıgın kentLerde ![]() ![]() zaman hiç bır yaraya meLhem oLmazken ![]() ![]() kan revan içinde kaLdım düştügüm kuyuLarda ![]() ![]() cevapsız tüm duyguLarım,mektupLarım gibi cevapsız ![]() umudunu zamana emanet eden serüvenciLer biLe göc ediyor, seni buLamayınca kaLabaLık kentLerde ![]() her bir sonraki durakLara emanet düşünceLeriyLe ![]() ![]() ve ben tek şair oLarak anıLsamda bu viranede ![]() ![]() yazmaya devam edicem geri geLen mektupLarımı her nefeste ![]() DUYUYORMUSUN, uzakta bir kalp senin için yazıyor ![]() ![]() alıntı
|