![]() |
İngiltere Bunu Konuşuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() İngiltere Bunu Konuşuyorİnsan genlerini hayvan yumurtalarına yerleştirip embriyolar geliştirecekler ![]() ![]() İngiltere işte bu tartışmayla sarsılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hekes vicdanıyla baş başa ![]() ![]() ![]() İngiltere'de 200'ü aşkın tıbbi kuruluş ve yardım derneği, parlamentonun her bir üyesine gönderdikleri mektuplarla, hükümetin insan ve hayvan DNA'sı kullanarak hibrid embriyo oluşturma planlarını desteklemelerini istedi ![]() 'AHLAKA VE İNSANA SAYGISIZLIK' Yasa tasarısı, bir dizi kilise liderinin sert eleştirilerini getirmiş, bazıları bu girişimi ahlaka ve insan yaşamına saygısızlık olarak değerlendirmişti ![]() ![]() Önümüzdeki aylarda İngiltere parlamentosunda görüşülecek olan tasarı, hayvan yumurtalarına insan genleri karıştırılmak suretiyle hibrid embriyolar yaratılmasına izin verecek ![]() ALZHEİMER VE PARKİNSON TEDAVİSİ İÇİN ÖNEMLİ Tasarı, Parkinson ya da Alzheimer gibi henüz çaresi bulunamamış hastalıklardan muzdarip kişiler ve bilim adamlarının büyük desteğini görüyor ![]() ![]() PARLAMENTERLER VİCDANLARINA GÖRE OY KULLANACAK Geçmişte İngiliz politikacılara, bazen 'vicdani meseleler' diye tabir edilen konularda özgürce oy kullanma hakkı verilirdi ![]() ![]() ![]() Ama Anglikan kilisesi liderleri de geri kalmıyor, York Başpiskoposu John Sentamu, dinin gözardı edilemeyeceğini, çünkü İngiltere'nin Hristiyan prensiplerine dayanarak kurulduğunun altını çiziyor ![]() PARLAMENTO'DA OYLANACAK İngiltere'de önde gelen ve halkın yakından tanıdığı bir isim olan, üreme uzmanı Robert Winston, kilisenin halkı, araştırmalar konusunda yanlış yönlendirdiğini savundu ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet
![]() |
![]() |
Cevap : İngiltere bunu konuşuyor |
![]() |
![]() |
#2 |
cadi_silvia
|
![]() Cevap : İngiltere bunu konuşuyorevet bende şimdi okudun bu haberi çok ilginç gelmişti tamda paylaşımda bulunmayı düşünüyordumki baktım var benden önce davranmışsın arkadaşım emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
punisher
|
![]() Cevap : İngiltere bunu konuşuyor:) cadi_silva paylaşım hakkında değilde konu hakkında yorumunu alsa idim daha memnun olacaktım yinede saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cadi_silvia
|
![]() Cevap : İngiltere bunu konuşuyorelbette beğenmediğim bir konuyu asla paylaşmam ben ve bana çok ilginç geldi ama bence sanki yanlış bir hareket bu insan+haayvan olayı ne biliyim yanlış gelio ya ![]() |
![]() |
![]() |
|