![]() |
==- Grup Vitamin -== |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() ==- Grup Vitamin -==Acaba Bu Ne Baba Be Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Atalarımız bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş Atalarımız bundan başka daha pek çok şey söylemiş Kanlı canlı TV showları asap bozuyor gecenin bir körü İstesek kolay öğreniveririz ne renktir ünlülerin donu Çok gereksiz şeylere çok çok acayip merak içindeyiz Ne savaşlar oluyor bitiyor, yine biz bu konuların dışındayız Bi de sen çıktın her gördüğüne acaba ki bu nedir diyorsun Bülbüller gibi şakıyorsun ama sen ne konuştuğunu bilmiyorsun Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Bu bu nedir bu sorma, bilmiyorsan mektebi var Canın muhabbet çekiyorsa gel yanıma bende Allahı var Gazetelerde dergilerde haber haricinde neler yazar Şayet meraktan kurtulamassan insanı bi tuhaf kaşıntı basar Takma kafana pesten başka dünya olmasın umrunda Ye iç yan gel yat uyu kalk gene hepsi kar kalır yanında Ninni ![]() ![]() ![]() Herşeye acaba bu ne baba diyorsun, biraz da git sor anana Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Anasının kuzusu, kemiğimin iliği, fazla merak iş açar başına Kalbin Ege'de böbrek Marmara, topla kendini üzülme boşuna Vurdumduymaz yada çok meraklı, yok mudur bunun dengesi Sakalı da olsa amcanız olurdu, öyle değil mi yengesi Şarkı da bitiyor heyecanlanma, az biraz kaldı sık dişini Merak edip te herşeyi sorma, otur biraz da kır kıçını Ha sivrisinek ha davul zurna, anlamayanlara giydiriyoruz Bak ki öyle değil diyoruz, şarkıyı bi tuhaf bitiriyoruz Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Al Aşkını Sok Gözüne Kader defterimin kabı yırtıldı Hayret ettim inanamadım gözüme Yüreğimin sol kapağı burkuldu Al aşkını sok gözüne gözüne Canım yanıyor aman ah Ölmek üzereyim Otopsi raporumu ah görmek üzereyim Aşk dediğin parayla olmaz Bizde sevda cüzdana konmaz aaaah Öğretemedim yar! Al aşkını sok sok gözüne gözüne Görüşmeyelim güzelim Üstüme gelme alkolluyum Sonra kötü üzerim Gönül defterime yetmiyor kalem Dırdırınla harap oldu yıkıldı yuvam Gözüyle gülmekte bütün elalem Al aşkını sok sok gözüne gözüne Aşkın Gözyaşları Off Üzülme bebeğim sakın üzülme Olmadı işte ayrıldık Kızmadım sana kızamıyorum yeter ki sen üzülme Ben sana hiç kıyar mıyım Yani o kadar da hıyar mıyım Hıyar dedim de aklıma geldi Yeni sevgilinle aran nasıl? O da seni benim seni sevdiğim gibi çok seviyor mu? Ara sıra görüşelim olur mu? Misafir ol gel bana yumurta kırayım sana Param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala Seni nasıl sevdiğim senin umrumda değil Hatırlar mısın bilmem o Mahmur beste çalar Müjgan ile ben fenalaşırdık Ha sahi geçen gün bekledim seni saza niye gelmedin? Seni bilmem ama ben acayip gaza geldim sonra soda içtim geçti Hatırlamalı, sevgiyle anmalı, unutmamalı, inciltmemeli, uçanmemeli, kaçanmemeli, tutanmemeli, öbürüde gelmiş hani bana hani bana demiş Biliyorsun ne yapsam ayrılamam senden Hafife alma aşk vurur insana bir de yer vurur sonra masa tenisi Bu kadar kolay sanma ilvanlim, ilvanlim, ilvanlim aman neyse ![]() ![]() ![]() Sen çok güzelsin ama a acayipsin b acayipsin c hiç biri d hepsi senin Hatırlar mısın sazlar çalınırdı Çamlıcanın bahçelerinde benimde arabanın teybini çalmışlardı Şimdi de seni çaldılar benden Ve şimdi içiyorum her gece, her gece başka bir işkembe Paça, tuzlama, kokoreç, kelle gel beni kısmen yelle He unutmadan ebabil bir kuşsa saka daha kuştur Saka kuş olarak kalacaktır kuştur kuş olacaktır Kuştu, kuştunuz, kuştular, kuşarlar Şiirime burda son verirkene bi dakka doktor bey geliyorum Şiirime burda son verirkene seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum Ha bi de yeni kedi aldım o da çok şeker Yaslı gitti şen geldim, aç koynunu ben Cezmi Ay ay Cezmi, bize çektirdiğin az mı? Ay ay Cezmi, daha çok bekliyecez mi? Ay ay Cezmi, böyle inliyecez mi? Ay ay Cezmi, yer gösterici Cezmi! Cezmi isterdi ki mühendis olsun, kaderde yer göstericilik varmış Bahşişi sağlam sanat severlere sinemamızda bir öncelik varmış Kime olsa yer gösterir, farketmez beyler ağalar Böyle yer göstericiyi kovalasın ninja kaplumbağalar Cezmi bu, tanıyor Marylin Monroesunu, Rockysini, Rambosunu, Indana Jonesunu Az film seyretmemiş, ezberlemiş hepsini Bahşiş az ise yer göstermez, attırmayın tepesini Ay ay Cezmi, bize çektirdiğin az mı? Ay ay Cezmi, daha çok bekliyecez mi? Ay ay Cezmi, böyle inliyecez mi? Ay ay Cezmi, yer gösterici Cezmi! Neyim eksik diyor artistlerden, iddia ediyor gözü kapalı Rambo Amerikalı ise ne çıkar, bizim Cezmi Fikirtepeli "Işıkçı" diyince alınıyor ama önemli olan paranızdır Yüzünüze karşı söylemese bile "Işıkçı" sizin babanızdır En çok kullanılan slogandır "Film sinemada seyredilir" Bu da Cezmi'nin sloganıdır "Sinemada Cezmi'ye para verilir" "Bahşiş yok koçum" derseniz filmi en önden seyredersiniz Cezmi sizi şiddetle kınar, mısır pörtleği yerseniz Cezmi'nin gözleri sinemaskop olmuş Türkçe alt yazı okumaktan Ama film erotikse hopaşinanay çünkü yazı okumaz kıza bakmaktan Rahmetli Bruce Lee'nin filmlerini pek sever Frigoyla karıştırıp el fenerini yer her sefer Kim Bassinger hep rüyasında, Julia Roberts cüzdanında Tom Cruise'a laf yok harbi çocuk, yanlız bu Sean Penn birazcık gıcık Korku filmleri haftasında Cezmi gişede saklanıyor Ama haklı şimdi çocuk, iç çamaşırlarını ıslatıyor ![]() Ay ay Cezmi, bize çektirdiğin az mı? Ay ay Cezmi, daha çok bekliyecez mi? Ay ay Cezmi, böyle inliyecez mi? Ay ay Cezmi, yer gösterici Cezmi! Yer göstermek kolay iş değildir, zart diye yer gösterilmez Kevin Costner'a kulak asmayın, kurtlarla lambada edilmez Lambada şişesiz yanmaz ki, Cezmi'siz koltuk bulunmaz ki Bahşişi fazla görmeyin garibe a ![]() ![]() Hafife almayın, beterin beteri var ![]() ![]() ![]() Şşştt hop makinist, görüntü kayıyor filmin en güzel yerinde Oturduğumuz yer sakat, tüm suç zaten Cezmi'de Ay ay Cezmi, bize çektirdiğin az mı? Ay ay Cezmi, daha çok bekliyecez mi? Ay ay Cezmi, böyle inliyecez mi? Ay ay Cezmi, yer gösterici Cezmi! A yeah Cezmi Ay ay Cezmi, bize çektirdiğin az mı? Ay ay Cezmi, daha çok bekliyecez mi? Ay ay Cezmi, böyle inliyecez mi? Ay ay Cezmi, yer gösterici Cezmi! Ellere Var da Bize Yok Mu Yok mi, yok mi? Ellere var da bize yok mi? De bize de, bize de, bize de, bize de yok Ellere var da bize yok mi? Bir degil iki degil mahvettin Sen bu aşkı bana rezil ettin Fıkra anlat derim gülmezsin Ellere var da bize yok mi? Birazcıkta bana bak, ben erkek degil miyim Ellere var da bize yok mi? Çiğ köfteden yemezsin, saçımı beğenmezsin Ellere var da bize yok mi? Tipimiz yerinde hamd olsun Ellere var da bize yok mi? Benim neyim eksik aşk olsun Aşk olmazsada meşk olsun De bize de, bize de, bize de, bize de yok Ellere var da bize yok mi? x 2 Benim canımda can degil mi? Ellere var da bize yok mi? Bu gördügün de insan degil mi? Ellere var da bize yok mi? Bir degil iki degil mahvettin Sen bu aşkı bana rezil ettin Objektif ol sevgilim Subjektif olma sevgilim Ellere şapır şüpür, bize yarabbi şükür Ellere var da bize yok mi? Bir öpücük ver, senin için ölürüm Ellere var da bize yok mi? Nerelere gideyim, nasıl nasıl ederim Ellere var da bize yok mi? Bu yaşımdan sonra köyüme mi döneyim Sevdigim ayıp olmuyor mi De bize de, bize de, bize de, bize de yok Ellere var da bize yok mi? x 2 Yok mi, yok mi Ellere var da bize yok mi? x 2 İstanbul'da Gökhan Semiz'in anısına ![]() ![]() Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık Gökhan Semiz: Abi hadi be abi be gebertelim şu parçayı Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim İstanbul'da sular akmıyor Mutlu musun oralarda? Bilinmez güzelim Bana buralarda kimse bakmıyor Uçaklar rötar yapmış Trafik sıkışık Çöpler yine birikti arka bahçeye Yağmurun elleri, gitarın telleri yok Sen de yoksun yanımda Özlemişim çoook Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık Gittiğin yerler nasıl, bilinmez güzelim Buralar aynı, o günden beri Yediğin, içtiğin, gördüğün senin olsun Anlatma sebil sevildiğini Gittiğin günden beri Ne günlerim oldu Bazen sevinçliydim, bazen gözlerim doldu Sen orada ben burada, el ne karışır Çok acele gelmen lazım Bize İstanbul yakışır Bu sabah yine her sabah ki gibi sıkıldım İstanbuldan Moralim bozuk, cereyan kesik, hele bir de sen yoksun ya, çok yazık Hele bir de sen yoksun ya! Çok yazık! Maganda magandalık ırsi mi karılar benden tırsi mi hepsi benden kaçıyor acaba bunlar kasti mi oy şişmanım şişmanım şişman sevdim pişmanım ben seni çok seviyordu resmini klozete astım bak beni kategorize ediyorsunuz beni ölmekten güldürüyorsunuz beni katakoftiye getirmeyin emniyet kemerimi yedirtmeyin e ne yapayım kardeşim tv'de görüyorum köfte gibi karılarla deliriyorum ara sıra kontrolü kaybediyorum karı görünce değdiriyorum ah aman maganda çok yaman maganda dokundur diyorum hoşunuza gidiyor normal konuşunca beğenmiyorsunuz ben beni yaratanlara dokundurmuştum ama siz bunları maalesef anlamıyorsunuz hele bir düşünün rica ederim acaba ben niye yere tükürüyorum tarladayken cebime mi tüküreyim yav bırakın allah aşkına rahat geğireyim üzmeyin tatlı canınızı elleyin patlıcanınızı bana kro diyene kadar düşünün nelere güldüğünüzü ah aman maganda çok yaman maganda ben armutu dişlerim sapını gümüşlerim sakın eleştirmeyin ortalığa işerim ah aman maganda çok yaman maganda Turkish Cowboys Atı yoktur binemez üstelik hamburger yemez Silahı vardır kullanmaz Bu ne biçim kovboy? Hayatında yoktur güzel bir dişi, zaten beceremez bu işi Bu ne biçim kovboy? Gece gündüz demez dolaşır, çöller kuraktır Gözlerinden anlaşılır, birazcık salaktır Bara gider, içki içmez, böyle de olmaz ki Vahşi batıda böyle tipler sağlam kalmaz ki! Oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar Amerikanlar, eskidi bunlar Turkish Kovboylar Ne olacak acaba bu işlerin sonu Kot kumaştan yapılmıştır kovboyun donu Erkekseniz birey birey çıkın karşısına Yolunu kaybetti, Texas yerine gitti Mısır Çarşısına Kurşunla bir doları tam 60 metreden delmekte Kovboyun bu gereksiz huyları sülalesinden gelmekte Allah kahır bela and hay lanet olsun Türklerden de kovboy çıktı, haydi hayırlı olsun Oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar Amerikanlar, eskidi bunlar Turkish Kovboylar AAaaah ben yanlız bir kovboyum anaaaaaam Evimdeeen uzaktayım anam, garip anaaam Oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar Amerikanlar, eskidi bunlar Turkish Kovboylar
|