![]() |
Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:)))Domatesli Biberli Yumurta Buyukce bir tavaya yag domates ve biber koyup bir sigara yakiyoruz ![]() Sigaranin kulu yere dusmek uzereyse yumurtalari eklemenin zamani gelmis demektir ![]() ![]() ocagin altini kapatiyoruz ![]() Biberli Domatesli Yumurta Her gun domatesli biberli yumurta yemekten sikildigimizda yapabilecegimiz bu enfes yemek tipki biberli yumurtali domates gibi pisiriliyor Makarna Bir tencere dolusu sicak suya makarna posetini bosaltip maç izlemeye basliyoruz ![]() ![]() Tencerenin icinden sectigimiz makarnayi fayansa firlatiyoruz ![]() pismis demektir ![]() kapatip lavabodaki en kirli tabagin uzerine dogru dokuyoruz ![]() tabak temizleniyor hem de makarnalar catalla yenebiliyor) Uzerine ketcap sikip yiyiyoruz ![]() ![]() Sayica fazlalastiklarinda bazen hangisini firlattiginiz karisiyo ![]() Tuzlu Makarna Yapilisi ayni makarnaya benziyor ![]() once tuz koymayi akil ediyoruz ![]() ![]() Pilav Pilav aslinda basit bir yemek degil ![]() ![]() tane tane olmasi gerekiyor ![]() ![]() pisirdiginizde tane tane oluyorlar ama uzun suruyor ![]() arada pisirebilmekte; ama cok da sorun etmeyin ![]() koyup bulamac haline getirdigimizde hepsi birbirine yapisiyor ![]() koyup uzerine pirinc ekliyorsunuz ![]() ![]() Hem bunu suzmeye de gerek yok ![]() Patates Kizartmasi En kolay islerden biri ![]() yaga atiyorsunuz ![]() ![]() tencere alev alabiliyor ![]() ![]() de diger yemeklerin aksine bunu tencereden yiyemiyoruz ![]() koymak gerekiyor ![]() ![]() ORTA ZORLUKTAKI YEMEKLER Hazir Pizza Pizzamizi firinimiza atip pismesini bekliyoruz daha sonra firindan cikarip yanik yerlerini bicakla kaziyoruz ![]() uzerindeki malzemeleri mutfak tezgahina yapistirmamak ![]() Hazir Kofte Bu da nispeten zor bir yemek ![]() kofteleri icine diziyoruz ![]() kapatmak gerekiyor ![]() ![]() ZOR YEMEKLER Konserve Türlü Bir miktar yag ve salcayi tencereye koyup konservenin icindekileri dokup uzerine su koyuyoruz ![]() ![]() beklemiyoruz ![]() ![]() bakamadim ama konservenin uzerindeki resme bakilirsa guzel bi seye benziyor ![]() Tavuk Yapilisi makarna gibi ![]() bakmak icin hayvanin etine catal sapliyoruz ![]() gun sonra uzeri jelibon gibi oluyor ![]() olarak bolca toz seker eklenebilir ![]() ULTRA ZOR YEMEKLER Kiymali Bamya Konserve turluye benziyor ama icine daha onceden kavrulmus kiyma konulmali ![]() Kiyma kavurmak cok zor ve zahmetli bir is ![]() oneriyorum ![]() Afiyet olsun arkadaşlar ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:))) |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:)))gülgüzeli ben hepsini yapıyorum ama bekar için gerçekten zor :sm_biggrin: Bazen dışarıdan yemek zorunda kalıyorum çoğu zaman tarifler için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
buraks
|
![]() Cevap : Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:)))eyw kardesim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
adigEsra
|
![]() Cevap : Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:)))bekar arkadaslara afıyet dılıyorum :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dj_Shamata
|
![]() Cevap : Bekar Erkeklere Yemek Tarifleri:)))GÜLÜNÇ ![]() |
![]() |
![]() |