![]() |
Ödül Almış Bi Fıkra :))) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ödül Almış Bi Fıkra :)))Trafik polisi Cemal’in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjde verir : - Sizi tebrik ederim beyefendi bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size 500 milyon lira ödül vereceğiz ![]() - Hemen cidip bir ehliyet alacağum ![]() ![]() ![]() Polis, ne senin ehliyetin yok mu, demeye kalmadan yandan fadime söze girmiş : - Siz ona bakmayın memur bey içince hep böyle sapitiy ![]() Polis iyice sinirlenmeye başlamış tam bu arada arka koltukda oturan Dursun atlamış : - Ula ben size demedim mi çaluntu arabayla yola çıkmayalum, başımıza bir iş celur diye ![]() - Ne oldu uşaklar geçtik mi sınırı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ödül Almış Bi Fıkra :))) |
![]() |
![]() |
#2 |
serokkaya
|
![]() Cevap : Ödül Almış Bi Fıkra :)))bir ödül de benden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Ödül Almış Bi Fıkra :)))Tek kelimeyle harika:) Ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ödül Almış Bi Fıkra :)))fbligirl>>Teşekkürler okuyan gözlerine sağlık serokkaya>>:)) ödülünüz kabul edildi:) Teşekkürler vakit ayırdığınız için [KAPLAN]>>:) Teşekkürler sizin de okuyan gözleirnize sağlık ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
buraks
|
![]() Cevap : Ödül Almış Bi Fıkra :)))ben bi degisigini biliyorum bunun :) oda güzeldir hatta biraz daha güzelde bunun üstüne gitmez kısmetse baska bi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dj_Shamata
|
![]() Cevap : Ödül Almış Bi Fıkra :)))HMMM güzelmiş adamım:sm_cool:_CFS |
![]() |
![]() |