![]() |
Ben Benim Kendi Yolumda... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ben Benim Kendi Yolumda...Dostum ![]() ![]() Sorma bana ‘’Ben kimim?’’ diye ![]() ![]() Cevapları sende saklı sadece ![]() ![]() Ama yine de bir şeyler söyleyeyim sana ![]() ![]() Bu belki yol gösterir şu anında ![]() ![]() Sana dokunmadan hiç,biliyor musun ben kimim bu yolda? Ben özgürüm dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kırılganım canımda,sevdiği her gözde daha önce kırılmışlıkların öfkesini gördüğünde,hayata karşı kaybedişi hissettiğinde,o değerin harcandığını hissettiğinde ,kırılanım ben ![]() ![]() Ben incinebilenim…Laftan,sözden,olaylardan değil,hissedilen sevgisizlikte ,kişilerin bunu kendilerine nasıl yapabildiklerini sorgulayıp kırılan ![]() ![]() Ben güçlüyüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben güzelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben anneyim daha doğmadan bir canı sevebilecek kadar,onu kanımla besleyip hayata getirecek kadar,yıllarca uykusuz başında of demeden bekleyebilecek ,ona doğruları göstermek için,bazen gözünün yaşına katlanabilecek kadar,onu hayata hazırlamak için gece gündüz onun için çalışacak kadar,hastayken nefesini sayıp saatlerce başından ayrılmadan bekleyecek ,karnıma düştüğü andan sonra beynimin,kalbimin tamamı onunla yaşayacak kadar…Gözünün bir bakışına ,yüzünün bir gülüşüne dünyayı döndürebilecek kadar ![]() ![]() Ben cesurum dostum ![]() ![]() ![]() Ben sebat edenim dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sevenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben özelim dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben akıllıyım dost ![]() ![]() ![]() ![]() Ben değerliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben özenliyim ![]() ![]() Ben ilgiliyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sevilmeye layık olanım ![]() ![]() ![]() ![]() Ben şefkatliyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tatlıyım bal bal ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gerçeğim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben saygılıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben saygı duyulanım dostum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben düşünceliyim ![]() ![]() ![]() Ben kararlıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben doğalım ![]() ![]() ![]() Ben benim dostum…kendini olduğu gibi kabul eden,kendini seven,kendine sahip çıkanım ben ![]() ![]() ![]() ![]() Sorma bana artık ben kimim diye ![]() ![]() Bak bana ![]() ![]() Ben aynanım karşında ![]() ![]() Ben senim,sende bensin aslında… Sev beni ![]() ![]() Beni sevmen,kendini sevmendir anında ![]() ![]() alntı
![]() __________________
![]() |
Cevap : Ben Benim Kendi Yolumda... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ben Benim Kendi Yolumda...çok güzel bir paylaşım olmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Benim Kendi Yolumda... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ben Benim Kendi Yolumda...Okuyan gözlerine sağlık şengül abla'cığım teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|