Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yolumda

Ben Benim Kendi Yolumda...

Eski 03-21-2008   #1
gülgüzeli

Ben Benim Kendi Yolumda...

Dostum

Sorma bana ‘’Ben kimim?’’ diye

Cevapları sende saklı sadece

Ama yine de bir şeyler söyleyeyim sana

Bu belki yol gösterir şu anında

Sana dokunmadan hiç,biliyor musun ben kimim bu yolda?

Ben özgürüm dostumÖzgürKendi hapishanemde müebbetini beklerken iyi halden çıkan bir özgürKendimden başka kimsenin beni bir yerlere kapatamayacağını bilenAldığı her nefesle yenilenen,ışıldayan,kendini artık o perdelerin,o duvarların arkasına saklamayacak kadar seven bir özgürüm ben

Ben kırılganım canımda,sevdiği her gözde daha önce kırılmışlıkların öfkesini gördüğünde,hayata karşı kaybedişi hissettiğinde,o değerin harcandığını hissettiğinde ,kırılanım ben

Ben incinebilenim…Laftan,sözden,olaylardan değil,hissedilen sevgisizlikte ,kişilerin bunu kendilerine nasıl yapabildiklerini sorgulayıp kırılan

Ben güçlüyümHer gelen olayda,her yaşanan anda,benim buram buramGücünü bilen,gücünden vazgeçmeyen,ben benim ne olursa olsun diyecek kadar ayakta duranım ben

Ben güzelimGüzelliğim burnumda,belimin kıvrımında değil,ki o da bedenim,onu da sevenim,ama güzelliğini gözüyle serenim benEn ortalara…Ki gören gözlere ulaşır o da nasıl olsa

Ben kadınımUfacık bir spermden insan oluşturabilecek kadar,onu besleyip büyütecek kadar,koynuna yatırdığı bebeğini kokusuyla uyutacak kadar kadınsevdiğine sarılırken o olabilecek kadar,onun bütününü bulmasını sağlayacak kadarKadınım ben

Ben anneyim daha doğmadan bir canı sevebilecek kadar,onu kanımla besleyip hayata getirecek kadar,yıllarca uykusuz başında of demeden bekleyebilecek ,ona doğruları göstermek için,bazen gözünün yaşına katlanabilecek kadar,onu hayata hazırlamak için gece gündüz onun için çalışacak kadar,hastayken nefesini sayıp saatlerce başından ayrılmadan bekleyecek ,karnıma düştüğü andan sonra beynimin,kalbimin tamamı onunla yaşayacak kadar…Gözünün bir bakışına ,yüzünün bir gülüşüne dünyayı döndürebilecek kadar

Ben cesurum dostumHer korkumun üzerine yürüyüp içinden geçebilecek,her korku sandığımı yenebilecek kadar güçlüyüm ben

Ben sebat edenim dostumİnandıklarımın arkasında,tüm dünya karşıma dikilse de durabilenim

Ben sevenimHer bakan göze,her gelen sese sevgiyle dönenimBaşkasını bilmeyenimİnsanın yüzde yetmişi su diyene,yüzde yüzü sevgi diyenim Tüm güzelliklerin sevgisiyle beslenenim…

Ben özelim dostumBenden bir tane daha yok bu koca dünyadaHissimle,gözümle,hediyelerimle,kaşım daki her teldeTekimtek olduğumu bilenimHediyelerim için ,tekliğim için,özelliğim,güzelliğim için kimseden özür dilemeyenim

Ben akıllıyım dostEvrende görünenle görünmeyeni birleştirecek kadar hem zihinde hem histeyim

Ben değerliyimhem de çokHerkesi affedecek kadar,kendime kızmayacak kadar,yalan söylemeyecek kadar kendime değer verenimEn iyimi bulmak için kendimi her gün çalıştıracak kadar,kendimi sevip sarmalayacak kadar,hak etmeyecek hiçbir yargıyı kıyıma yaklaştırmayacak kadar değerliyim ben

Ben özenliyimSenin için en iyisi neyse sana en güzel şekilde sunmak için düşünen

Ben ilgiliyimbenim dışımda olduğu var sayılan her canlının gözündeki gülüşü beslemek için daha ne yapabilirimi araştıran

Ben sevilmeye layık olanımsevgim içimden taşarken tüm sevgileri hak eden

Ben şefkatliyimHer acı çeken kalbe şefkatle dokunan,şefkatiyle acısını sevince dönüştürenim

Ben tatlıyım bal balKonuştukça şekeri ,öptükçe tadı,sarıldıkça tadı paylaşılan,bulaşan

Ben gerçeğimKendimin olabileceği en iyi hali için çabalayan,elle tutulan,gözle görülen,hayal olmayanım ben,nefes olanım en gerçeğiyle

Ben saygılıyımGöz yaşlarına,acılarına,ofkene,sevgine,özeline,ha yatın a,rüyalarına,ama en öncesi olduğun sana saygı duyanHer halinle ve her şeklinle,her hissinle

Ben saygı duyulanım dostumHayattaki varlığı saygıyla dolu olanım ben

Ben düşünceliyim bazen kendimi unutup,anda yok edip senin için ne yaratabilirimi hayatıma öz edinenim

Ben kararlıyımÇok hem deKendimi bu kadar severken ona ihanet etmemeye,onun özünün her isteğini yerine getirmeye,bunun için bir tek parçasını bile ne olursa olsun hayatta feda etmemeye kararlıyımBen en iyime ulaşmak için kafama koyduğum tüm adımları ben gibi yine yapanım,yapana kadar yılmayanım

Ben doğalımne sevgimi verirken,ne gülerken,ne de ağlarken,ne konuşurken ne de dinlerken,doğama aykırı olanı yapmayanım

Ben benim dostum…kendini olduğu gibi kabul eden,kendini seven,kendine sahip çıkanım benBen olduğum şeyim ve bundan gurur duyanım

Sorma bana artık ben kimim diye

Bak bana
Ben aynanım karşında
Ben senim,sende bensin aslında…

Sev beni
Beni sevmen,kendini sevmendir anında

alntı

Cevap : Ben Benim Kendi Yolumda...

Eski 03-21-2008   #2
Şengül Şirin

çok güzel bir paylaşım olmuşteşekkürler gülgüzeli
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-22-2008   #3
gülgüzeli

Okuyan gözlerine sağlık şengül abla'cığım teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com