![]() |
[Ben Hep Oradayım] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
[Ben Hep Oradayım]![]() Yağmur vuruyor cama… Pencerenin önündeyim ![]() Nasıl da duymak istiyorum sesini ![]() Sebebini bilmiyorum ama ağlamak istiyorum, gözyaşım bitene kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Duygularım yüreğime sığmıyor ![]() Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni ![]() ![]() Uykusuz geçen gecenin ardından mideme ağrılar girmiş, tüm gün sersem sersem geçmiş, ruhum daralmış bir halde, sıkılmış, bunalmış nefes alamaz durumdayım ![]() Anlamı yok hiçbir şeyin, sen yanımda olana kadar ![]() ![]() ![]() Uyumak istiyorum, hiç uyanmamacasına ![]() ![]() Çünkü ancak o zaman düşünmüyorsun, yaşamıyorsun bu anları ![]() Ruhum bedenime sığmıyor, isyanlarda ![]() ![]() Feryatlarda yüreğim, avaz avaz bağırıyor, ama kimse duymuyor ![]() Nafile… Ağlamak istiyorum, gözyaşım bitene kadar… Gözyaşım; ruhumu, kalbimi bulunduğu durumdan kurtarıp, temizleyene kadar… Yepyeni, huzurlu, mutlu bir ben ve yanımda sen olana kadar… Varsın ağlayışım aşktan olsun ![]() Ağlayacağım… Ağlayacağım ![]() Yanımda sen olana kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerine Kimseyi Koyamadım ben bu şehirde sensizken bilsinler ki; gelmez bir araya yüreğimin iki kıyısı ![]() ![]() ![]() BEN HEP ORADAYIM GÖZLERİNİN ULAŞTIĞI EN SON NOKTADA ![]() ![]() ![]() VE NEFESiN KADAR YAKINDA ![]() ![]() ![]() ![]() -alıntı- __________________
![]() |
Cevap : [Ben Hep Oradayım] |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : [Ben Hep Oradayım]sanki beni anlatmış çok güzel bi şiir teşekküreler gülgüzeli:img-cray:
![]() |
Cevap : [Ben Hep Oradayım] |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : [Ben Hep Oradayım]Ben teşekkür ederim sevgili gözyaşı vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
|