![]() |
Yine Gelmedin Aşkım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yine Gelmedin Aşkım....![]() Yine gelmedin Canim!!! Sana veremedigim kirmizi gül solar ellerimde bir aksam ustu Bir hasretlik atesiyle kavrulur, bir sensizlik ruzgariyla kaybolup ucar ellerimden ![]() ![]() ![]() ![]() Yine gelmedin canin sagolsun!! Beni hic sevmedin,bitip tukenmeyen askima belkide hic inanmadin ![]() Koy beni yanlizliga, hasrete,sensizlige ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine gelmedin Canim ![]() ![]() ![]() Ellerim yine bos, dudaklarim yine kuru simdi ![]() Gozumde bir kac damla var, bir de hayalin ![]() Aklimda ölüm var; Belki caresizligimden,belki sensizlikten, belkide artik beni sevmedigini bildigimden ![]() ![]() ![]() Yine gelmedin askim ![]() ![]() ![]() ![]() Maziye soyle bir daliyorum ![]() sensizligin verdigi aci gunlerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurdugumuz hayalleri bir kac damla goz yasina doldurup, uzerine tatli bir umut öpucögü kondurup yüregime kaziyorum sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Yine gelmedin sevgilim ![]() ![]() ![]() Sana sevgilim diyorum cünkü halen seni o kadar seviyorumki ![]() ![]() ![]() Belki sevgi,belkide ask, belkide karsiliksiz bir kara sevda benimkisi ![]() Umutsuzca bir bekleyismi desem adina, yoksa düsüpte cikamadigim bir ucurumdamiyim bilemiyorum sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine gelmedin birtanem ![]() ![]() ![]() Simdi yanlizim, sen yoksun, hayalinda birakip kacti senin gibi beni dertlerle acilarla basbasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öldüremedin askim bendeki sevgini, öldüremeyeceksinde ![]() ![]() Askindan ölsemde,bana belkide hic dönmesende, hatta beni sevmeyip benim seni sevdigim kadar nefret etsen bile, yine seni sevecegim askim ![]() ![]() Yine gelmedin Canim alıntı
![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek suc ise sana baglanip inanmak suc ise sende git ![]() ![]() ![]() Cünkü seni bende istemiyorum artik !!!! Bin kere ölmektense birkere öldür Canim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yine Gelmedin Aşkım.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yine Gelmedin Aşkım....Güzel şiir teşekkürler gülgüzeli
![]() |
Cevap : Yine Gelmedin Aşkım.... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yine Gelmedin Aşkım....tutsak ve gözyaşı>>Okuyan gözlerinize sağlık teşekkürler vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
|