Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düello, meydanıında, taksim

Taksim Meydanı'ında Düello!

Eski 03-18-2008   #1
mate

Taksim Meydanı'ında Düello!

Taksim Meydanı'ında düello!

Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi kızlar, önce chat'te küfürleşti sonra randevulaşıp Taksim'de buluştu Sonra bakın neler oldu
İnternette 'chat' yaparken henüz öğrenilemeyen nedenle tartışılan Şişli Sağlık Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi PSK(17) ile AÖ(17) Taksım Meydanı'nda buluşmak için anlaştı

Buluşma noktasına arkadaşlarıyla gelen PSK(17) ile AÖ(17) arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü
BIÇAKLAR KONUŞTU

İki kız öğrenci saç saça kavga ederken diğer kızlar da kavgaya karıştı İki grup arasındaki kavgada bıçaklar konuştu

PSK, çantasından çıkardığı maket bıçağını karşı gruptaki AÖ'nün bacağına doğru salladı Bu sıradaka PSK'nın darbelerinden birisi kendi kendi arkadaşı MÇ'ye(18) isabet etti Kanlar içinde kalan iki kız yere yığıldı
İKİ ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI

Acılar içerisinde kıvranan iki öğrenci polis ekiplerince bir taksiye bindirilerek Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı PSK ve beraberindeki bir başka arkadaşı ise polis tarafından gözaltına alınarak ekip aracına bindirildi

Hastane önünde bekleyer yaralı AÖ'nün annesi , PSK'ye saldırmak istedi Öfkeli anneyi polis engelledi

ASK'nin babası Kamber K, "Kımızmla diğerleri internetten küfürleşiyordu Engel olmaya çalıştım, dinlemediler Bugün buluşmuşlar, nedenini ben de bilmiyorum" diye konuştu

Yaralan öğrencilerin durumu iyi polis, olayla ilgili geniş soruşturma başlattı

Kaynak : İH

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com