Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, bilesin, kokan, yarim

Bilesin Aşk Kokan Yarim!

Eski 03-18-2008   #1
suskun

Bilesin Aşk Kokan Yarim!

Seni düşündüğüm bir gece dahaHayaline sarılıp yorgan misali sokuluyorum sevdanaSıcaklığının tarifi yokGözyaşlarımla şiirler yazıyorum mutluluk sayfasına Yüreğime bıraktığın cümleler aklımdayken uyku uğrar mı sanıyorsun gözlerime ? Bir şeyler yapmalıyım seni mutlu etmek içinHer geçen gün biraz daha fazla sevmeliyim seniHayatımın her karesine hapsetmeliyim gözlerinin rengini Sayfalar dolusu şiirler yazmalıyım,sonunda daima SEN olan Yüreğindeki sevdayüreğime bıraktığın günden beri ,sevgimi dualarla temizliyorum her gece ,her saat,her anNazar boncuklarından bir tesbih yaptım gözlerime bıraktığın bakışlarının gölgesine Senden başkasının sesi değmesin diye kulaklarıma, sağır dakikaların koynuna bıraktım kendimi Başka gözler değmesin diye gözlerime,kör bakışların lekesizliğine sığındım Bilesin aşk kokan yarim İhanetin tek bir hecesi bile olmasın sevdamda diye, Yanımda olmadığın anlarda KÖRÜMve SAĞIRIM artık

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bilesin Aşk Kokan Yarim!

Eski 03-18-2008   #2
Gözyaşı

Çok anlamlı bi şiir arkadaşım ellerin dert görmesin

Eski 03-18-2008   #3
suskun

vaktini ayırıp okuduğun için teşekkür ederim gözyaşı:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com