.oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo. |
|
|
#1 |
|
suskun
|
.oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo.![]() "DakikaLaRın DuRduğu , GünLeR HızLa İLeRken ; AkıyoRum Masmavi Denizin HıRçınLığına Seni ARıyoRum Yine Sevgiye Susamı$ HasRetLeRde " RüzgarR Esmeye ßa$LıyoR Yıkıp GeçeRcesine YağmuR YağıyoR Yava$ Yava$ KaRa ßuLutLaRdan Ü$üyoRum Estikçe RüzgaR DaLgaLaR VuRdukça UçuRumun KenaRındaki KayaLaRa AĞLIYORUM ! "DeLi RüzgaR Estikçe Co$uyoR DaLgaLaR ; ßenimse Ü$üyoR ßedenim , TitRiyoRum ![]() ![]() " DaLgaLaR KayaLaRa VuRdukça , AğLıyoRum Sensiz SaatLeRde SoLgun ßuLutLaR YakLa$tıkça ßana DoğRu ÜRpeRiyoR Tenim HıçkıRıkLaRım KaRı$ıyoR DaLga SesLeRine Çoğu Kez Ayağımın ALtından Kayan TopRak PaRçasını HissediyoRum ; Ve O An ![]() DÜŞÜYORUM ! "KanıyoR KaLßim Siyahın Mateminde , ßeyazLaRa Çok Uzak ßedenim ; Ve Sana Çok Uzak ![]() ![]() " ßuz Gißi SuLaRa Değince Tenim , KayaLaRın ARasında Ruhum ÖLümLe Hayatın ARasında , ßiR Gidip ßiR GeLiyoRum ßen ßunu HİSSEDİYORUM ! SavRuLuyoRum KuvvetLi RüzgaRLaRın SeRinLiğinde SüRükLeniyoRum En MaviLi DenizLeRin DaLgaLaRında KuRtuLmam Çok Güç ßiLiyoRum ; Ve TekRaR Ve Yine ![]() AĞLIYORUM ! Sen Gidince SoLuyoR Tüm ÇiçekLeR ßu YaLan Dünya ÇekiLmez OLuyoR KaRa SisLeR KapLıyoR DöRt ßiR Yanımı Nefessiz KaLıyoRum BOĞULUYORUM ! KaLkmaya ÇaLı$sam Yerimden Kimse TutmuyoR ELimi Sen OLmayınca İ$te O An BATIYORUM ! KuRtaRmıyoRLaR ßedenimi , SiyahLaRın ßatakLığından Ve ßen GaLißa ÖLÜYORUM !
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : .oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo.Çok hüzünlü olmuş paylaşım için sağol:img-cray:
|