Bu Günleride Görürüz :) |
|
|
#1 |
|
sevdalibulut
|
Bu Günleride Görürüz :)Msn’de Kız İsteme Talipp: Slm ![]() ![]() ![]() KızEvy: Slm ![]() ![]() Hoş geldiniz![]() Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım ![]() KızEvy: Evet Kızım söyledi Bekliyorduk zatenTalipp: Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek KızEvy: Tabii ki Bizim hanım online zaten Kız da internetcafe de ![]() Talipp: Ok ![]() ![]() ![]() Kaynana34 konuşmaya katıldı Oğlananası konuşmaya katıldı Talipp: Hanımlar da geldi Ben bizim oğlanı da davet ediyorum![]() ÇılgınDamat konuşmaya katıldı BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı Oğlananası: Slm ![]() ![]() ![]() KızEvy: Hoş geldiniz hanım efendi Kaynana34: Slm ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Hoş bulduk efendim ÇılgınDamat gönderiyor: CICEK GIFAktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet(Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATA GIFAktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet(Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler ![]() Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı ![]() Kaynana34: Nasılsınız? Iyi misiniz? Ben Hacer Burcu’nunannesiyim ![]() Talipp: Iyilik elhamdülillah Sizleri sormalı![]() KızEvy: Iyiyiz çok şükür ![]() Kaynana34: Sizler Mersin’denmişsiniz değil mi? Talipp: Evet efendim Sizler de Istanbul’danKaynana34: Evet efendim Biz iki yıl önce gelmiştik Mersin’e Çokgüzel bir yer ![]() Oğlananası: Güzeldir Bekleriz bize de![]() KızEvy: InşAllah Bu yaz güneyi düşünüyorduk zatenOğlananası: Yaza kalmasın diyoruz Beey ! Hadisene![]() ![]() ![]() Talipp: Efendim Hanım haklı Sebebi ziyaretimiz malum![]() KızEvy: Evet efendim Malumumuzdur Başımızın üstündedir Hoşgeldiniz ![]() Talipp: Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar ![]() Bize de vazifemizi yapmak düşüyor Allah’ın emriPeygamber’in kavliyle Oğlumuz ÇılgınDamat’a kızımız BirEvinBirKızı’nı istiyoruz ![]() KızEvy: Evet beyefendi Sizin de belirttiğiniz gibievlatlarımız anlaşmışlar Eh o zaman bizlere dehayırlısını dilemek düşer ![]() Oğlananası: Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz ![]() Kaynana34: Bekleriz efendim Biz nişan için gerekli hazırlıklarıyaparız Istanbul’da kalacak yeriniz yoksa bizağırlayabiliriz ![]() Oğlananası: Yok Zahmet vermeyelim Çok kalamayız zaten Dayımınoğlu var Bostancı’da oturuyorlar![]() Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Aşk olsun Akraba olacağız sonuçta![]() Hem Bostancı çok uzak Biz Avcılar’dayız Yollardaperişan olursunuz Yerimiz müsait![]() Oğlananası: InşAllah diyelim o zaman ![]() Kaynana34: InşAllah efendim Kızım! Hadisene![]() BirEvinBirKızı: Tamam anneee! BirEvinBirKızı gönderiyor: KAHVE GIFAktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet(Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGU GIFAktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() (Alt+F) Reddet(Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artık Tanıştığımıza memnunoldum ![]() KızEvy: Biz de memnun olduk efendim Şeref verdiniz![]() Talipp: O şeref bize ait Hoşça kalın efendim![]() KızEvy: OK Byeee!Talipp: Bye! Oğlananası: Bye ![]() ![]() Talipp konuşmadan ayrıldı Oğlananası konuşmadan ayrıldı Kaynana34: Bye BirEvinBirKızı: Bye Kaynana34 konuşmadan ayrıldı KızEvy konuşmadan ayrıldı ÇılgınDamat: Bye ![]() ![]() Şişşt Burcu kız? Gitme bir yere yawBirEvinBirKızı: Hepsi gitti mi? ÇılgınDamat: Gittiler gittiler Nasılsın aşkım? Çok heyecanlandınmı? BirEvinBirKızı: Ay! Ölüyorum zannettim ÇılgınDamat: Bak çok korkuyordun Oldu işte aşkım OlduTHE END _______________ |
|
|
|