![]() |
"Bond'un Şarkısını Amy Winehouse Söylesin" |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() "Bond'un Şarkısını Amy Winehouse Söylesin"James Bond karakterinin yaratıcısı İngiliz yazar Ian Fleming'in doğumunun, 100'üncü yılı nedeniyle bu yıl çevrilecek 22'nci James Bond filmi ''Quantum of Solace''nin şarkısını kim söyleyeceği tartışmaları sürüyor ![]() Efsanevi Beatles grubunun üyelerinden Paul McCarthney, yeni filmin şarkısını Amy Winehouse'un seslendirmesi gerektiğini söyledi ![]() 1973 yılında çevrilen Bond filmi "Live and Let Die"ın film müziğini seslendiren McCartney, Winehouse'un sesini çok beğendiğini ve yeni filmin şarkısını onun seslendirmesi gerektiğini ifade etti ![]() Winehouse'un işini iyi yaptığını söyleyen efsane şarkıcı, Bond filmlerinin şarkılarını söylemenin çok büyük bir sorumluluk olduğunu ve kendisinin bu sorumluluğu tekrar üstlenmek istemediğini belirtti ![]() Bond filmlerinin şarkılarını seslendirenler arasında Tina Turner, Tom Jones, Shirley Bassey gibi kalburüstü şarkıcılar yer alıyor ![]() Yeni film "bir zerre teselli"mi? Yeni film Quantum of Solace'un 7 Kasım 2008'de vizyona girmesi bekleniyor ![]() ![]() "Quantum of Solace", Ian Fleming'in James Bond serisinden "For Your Eyes"ta yer alan kısa bir öykü ![]() ![]() ![]()
|