![]() |
"Niye Ben" Diyen Herkese..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() "Niye Ben" Diyen Herkese..!!Bir gün bir kadın cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katildi ![]() Tirmanacakları yere vardıklarında, neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karsılarına ![]() ![]() ![]() Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslenebileceği bir oyuk buldu ![]() ![]() ![]() Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkânsızdı ![]() ![]() Ümitsizlik içinde kadın,lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca ![]() ![]() "Allah'ım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün ![]() ![]() ![]() Patikalardan yürüyerek aşağı indiler ![]() ![]() İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mı?" diye bağırdı ![]() kadın'ın sonradan öğrendiğine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti ![]() Eve döndüklerinde kadın lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı: "Allah'ım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum ![]() ![]() alıntıdır
![]() |
|