Kız Arkadaşlara... |
|
|
#1 |
|
black_R-O-S-E
|
Kız Arkadaşlara...Annem "Kız arkadaşlarını unutma" diye tavsiyede bulunmuştu ![]() "Yaşın ilerledikçe senin için daha önemli olacaklar, kocanı-çocuklarını ne kadar çok seversen sev, yine de kız arkadaşlarına ihtiyaç duyacaksın ![]() Onlarla bir yerlere gitmeyi ihmal etme ![]() Onlara vakit ayır ve kız arkadaşlarını daima hatırla ![]() Onlar sadece arkadaşların değil ![]() Senin kardeşlerin, kızların ![]() ![]() " demişti![]() "Ne kadar komik bir öğüt Daha yeni evlenmedim mi ? Artık ben evli bir kadınım Kız arkadaşlarına ihtiyaç duyan bir genç kız değilim ki Bundan sonra kocama hayatımı adamak, yapacağım tek şey olacak" diye düşünmüştüm ![]() Ama yıllar geçtikçe, çocuk olsa da ya da olmadıkça, kocalardan boşandıkça, sevgililerin biri gidip diğeri geldikçe, annemin dediklerinin ne anlama geldiğini çok iyi anladım ![]() Zaman geçiyor ![]() Hayat akıyor ![]() Mesafe ayırıyor ![]() Aşk büyüyor ![]() Sonra azalıyor![]() Kalpler kırılıyor ![]() kocalar evde bir yerde duruyor ![]() Veya evlilikler mahkemede son buluyor ![]() sevgililer değişip duruyor ![]() Erkekler arayacaklarını söyleyip, aramıyor ![]() İşler geliyor ve gidiyor ![]() Komşular değişiyor ![]() Ama kız arkadaşlar hep oradalar ![]() ![]() Siz onları bırakmadığınız sürece ![]() Geçen yıllar ve arada kaç km mesafe olduğu hiç önemli değil![]() Bir kız arkadaş, hiçbir zaman ona ihtiyaç duyduğumuzdan daha uzak değil ![]() Hayatınız içinde, öyle ya da böyle, yakın ya da uzak![]() Tüm Kız Arkadaşlara Sevgiyle ![]() ![]() ![]()
|
|