03-15-2008
|
|
ву_вαяαη
|
Aşk Yemini
Bugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine  Seni bir ömür seveceğime  Kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma  Her bakışında okuduğun o gözleri her zaman yanımda göreceğine, en yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma  Sıkıntının sıkıntım; üzüntünün üzüntüm olacağına  Her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime  Her üzgün anında tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma  Asla ve asla soğuktan ve yanlızlıktan üşümeyeceğine  Yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma  Gözümün gözüne değdiği her an; sana yeniden aşık olup seni bir periye dönüştüreceğime  Yaşam boyu her sabah sana aşık olaraka uyanacağıma  Sen uyurken sana bakıp, Sen ve Ben için dualar edeceğime  Hasta olduğun zaman sana çorba yapacağıma  Seni asla üzmeyeceğime  Seni kızdırırsam bunu bilmeden yapacağımdan h!
emen özür dileyeceğime  Beni tanıdığın gün, benden gördüğün neyse, ömrünce aynı beni göreceğine  Sevgimin asla değişmeyeceğine  Sevgimin asla azalmayacağına  Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarına seni taşıyacağıma  Senin herşeyin önünde olduğun gerçeğinin asla değişmeyeceğine  Seni asla ihmal etmeyeceğime  Senin sadece 14 Şubat`ta değil, 365 tane Sevgililer Günü`nde 365 tane ismin olacağına  Sana yalan söylemeyeceğime  Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma  Elini usul usul, korka korka tuttuğum o ilk gündeki aynı heyecanı hep yaşayacağıma  Bir ömür senin elini bırakmayacağıma  Bir ömür Can`ım olarak kalacağına  Tüm balonları senin için gökyüzüne salacağıma  Tüm çiçeklerde seni göreceğime  Okyanuslarda seni dalga yapacağıma  Yıldızlara kement atacağıma  Gökkuşağına salıncak kurup 7 renge senin rengini karıştıracağıma  Her satırda seni yazacağıma  Seni çizeceğime ve sana sesleneceğime  Hiç bir şeyin, hiçbirzaman senin ö!
nüne geçemeyeceğine  Her günün bir öncekinden daha güzel olacağına  Her anın unutulmazlık zincirine bir yenisini ekleyeceğine  Sana her zaman HAYATIM diyeceğime 
Seni sonzukluk kadar çok seveceğime 
Sen, ''SEN'' olduğun için seni seveceğime 
Seni ''Bir ömürden de öte'' seveceğime 
Seni Seviyorum diyeceğime 
SÖZ VERİRİRİM 
|
|
|