Aşk Yemini |
|
|
#1 |
|
ву_вαяαη
|
Aşk YeminiBugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine ![]() ![]() Seni bir ömür seveceğime![]() ![]() Kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma![]() ![]() Her bakışında okuduğun o gözleri her zaman yanımda göreceğine, en yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma![]() ![]() Sıkıntının sıkıntım; üzüntünün üzüntüm olacağına![]() ![]() Her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime![]() ![]() Her üzgün anında tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma![]() ![]() Asla ve asla soğuktan ve yanlızlıktan üşümeyeceğine![]() ![]() Yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma![]() ![]() Gözümün gözüne değdiği her an; sana yeniden aşık olup seni bir periye dönüştüreceğime![]() ![]() Yaşam boyu her sabah sana aşık olaraka uyanacağıma![]() ![]() Sen uyurken sana bakıp, Sen ve Ben için dualar edeceğime![]() ![]() Hasta olduğun zaman sana çorba yapacağıma![]() ![]() Seni asla üzmeyeceğime![]() ![]() Seni kızdırırsam bunu bilmeden yapacağımdan h!emen özür dileyeceğime ![]() ![]() Beni tanıdığın gün, benden gördüğün neyse, ömrünce aynı beni göreceğine![]() ![]() Sevgimin asla değişmeyeceğine![]() ![]() Sevgimin asla azalmayacağına![]() ![]() Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarına seni taşıyacağıma![]() ![]() Senin herşeyin önünde olduğun gerçeğinin asla değişmeyeceğine![]() ![]() Seni asla ihmal etmeyeceğime![]() ![]() Senin sadece 14 Şubat`ta değil, 365 tane Sevgililer Günü`nde 365 tane ismin olacağına![]() ![]() Sana yalan söylemeyeceğime![]() ![]() Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma![]() ![]() Elini usul usul, korka korka tuttuğum o ilk gündeki aynı heyecanı hep yaşayacağıma![]() ![]() Bir ömür senin elini bırakmayacağıma![]() ![]() Bir ömür Can`ım olarak kalacağına![]() ![]() Tüm balonları senin için gökyüzüne salacağıma![]() ![]() Tüm çiçeklerde seni göreceğime![]() ![]() Okyanuslarda seni dalga yapacağıma![]() ![]() Yıldızlara kement atacağıma![]() ![]() Gökkuşağına salıncak kurup 7 renge senin rengini karıştıracağıma![]() ![]() Her satırda seni yazacağıma![]() ![]() Seni çizeceğime ve sana sesleneceğime![]() ![]() Hiç bir şeyin, hiçbirzaman senin ö!nüne geçemeyeceğine ![]() ![]() Her günün bir öncekinden daha güzel olacağına![]() ![]() Her anın unutulmazlık zincirine bir yenisini ekleyeceğine![]() ![]() Sana her zaman HAYATIM diyeceğime![]() ![]() Seni sonzukluk kadar çok seveceğime ![]() ![]() Sen, ''SEN'' olduğun için seni seveceğime ![]() ![]() Seni ''Bir ömürden de öte'' seveceğime ![]() ![]() Seni Seviyorum diyeceğime ![]() ![]() SÖZ VERİRİRİM ![]() ![]()
|
|
|
|