![]() |
AKP'ye Kapatma Davası |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() AKP'ye Kapatma Davası![]() Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, "Laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği" iddiasıyla AK Parti'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtı ![]() Yargıtay, laikliğe aykırı eylemler nedeniyle AKP'ye kapatma davası açtı ![]() Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, AKP kapatma davası açtı ![]() ![]() Siyasi partilere kapatma davası açma konusunda tek yetkili isim olan Abdurrahman Yalçınkaya, "türban yasağının kaldırılmasının üniversiteleri cemaatçi, ırkçı, ayrılıkçı güçlerin laik ve üniter yapıya aykırı faaliyetlerinin alanı haline getireceğini" açıklamıştı ![]() Davanın fitilini türban serbestliği düzenlemesi ateşlediği düşünülüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatma davasının dosyasında, Vakıf Gureba Hastanesi'nde görev yapan türbanlı doktorlar, YÖK Başkanı Özcan'ın yayınladığı gerekçe ve parti yöneticilerinin basında yer alan laiklik ve türban ile ilgili açıklamaları da yer alıyor ![]() AKP'DE ŞOK ETKİSİ Başbakan Erdoğan kapatma davasını parti Genel Merkezi'nde öğrendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]()
![]() |
Cevap : AKP'ye Kapatma Davası |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : AKP'ye Kapatma DavasıCHP yüzünden oluyor hep bunlar bence böyle bir parti geldi diye benim düşüncelerim böyle yanlız AKP bu emeklilik yaşını biraz abartı emekli aylıklarıda az olacak insan yaşlanınca ne yapacak sadece burda yanlış yapıyor yoksa bence bi sorun yok bu benim görüşüm tabikide
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : AKP'ye Kapatma DavasıAlıntı:
dtp'den hapisteki pkk'lı adamı vekil adayı gösteriyorlar ve seçiliyor,seçilince dışarı çıkıyo ona bişey yok! ama ülke için çalışanlara hemen laiklik adı altında neler yapıyorlar ![]() ![]() __________________ AKP' yi Halk seçti hemde 2 seçimde üst üste! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : AKP'ye Kapatma DavasıBende haberlerde izledim birşey çıkmaz DTP kapatılmıyorda ak parti kapalırsada acırım sadece DTP resmen pkk ya terör diyemiyorlar bunuda tüm türkiye biliyor saten ilk önce onları sorgulasınlar ya fazla yoruma gerek görmüyorum yapılan herşey türkiyenin önünde herkez biliyor zaten haber için sağol gülgüzeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : AKP'ye Kapatma DavasıVakit ayırıp yorum yaptığın için teşekkürler gözyaşı ![]() |
![]() |
![]() |
|