|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bende, gidişinde, kılıyorsun, vazgeçilmez, yarim |
![]() |
Her Gidişinde Kendini Bende Vazgeçilmez Kılıyorsun Yarim... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Her Gidişinde Kendini Bende Vazgeçilmez Kılıyorsun Yarim...![]() Her Gidisinde Kendini Bende vazgecilmez kılıyorsun yarim ![]() Mecbur olduklarımla mahsere kadar ızdırap içindeyim biliyormusun? gönlümde büyüttüğüm bir sevginin masumuyetini kabullendim ben artık ![]() gidislerine aldırıs etmesemde,her günüm kıyametin seklini almıs sanki ![]() ![]() simsiyah sözcükleriminle bembeyaz bir ömrü karalıyorum bu günde ![]() koyu bir sessizlik kaplamıs bedenimi , kulaklarımda cınlayan gidisin yasadıklarımın sözcüsü olmus ![]() Hayallerime düsen yakamozların saflıgını işledim gözlerime, gözlerimde senin hayalini canlandırmanın verdiği ızdıraba aldırıs etmeden ![]() Çünkü senden arta kalanlarla yasamanın sefilliğini bir ben bilirim yarim ![]() günlerce bir odada çocuk gibi aglamayı alıskanlık etmisken, yasadıklarımızın beni eskilere sürüklemesine mani olamıyorum tek basıma ![]() Aslında bir erkeğe ağlamak yakısmaz derler ama ben senin için aglamaktan hiç utanmadım, duygularımın,acılarımın beni bogdugu zaman bile agladım ![]() Simdi ise; her güne umut besler bir yürekken, yüreğimin günden güne parcalanmasını seyrediyorum ![]() Sebepsiz yadırgalamaların öncüsü oldum bir kere, idama mahkum edilen suclu misali ![]() Hayalimsin 13 ![]() ![]() 13:40 __________________
|