İşe Başvuru Formu..xD |
|
|
#1 |
|
black_R-O-S-E
|
İşe Başvuru Formu..xDAlttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar’ın başvuru formuna yazdığı cevaplar: 1 Adınız Soyadınız:Mehmet Tartar 2 Yaşınız:Yirmi sekiz ![]() 3) Şirketimizdeki hangi pozisyon için Başvuruyorsunuz? Mümkünse yatay bir pozisyon için Eğer daha ciddi bir cevapistiyorsanız, ne işolsa yaparım ![]() Şart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım ![]() 4 Düşündüğünüz ücret:Aylık 5 000 YTL maaş artı yıllık kârdan yüzde 10 hisse!Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret Önerin, ben size evet yahuthayır derim ![]() 5 Eğitiminiz?İdare eder 6 Son işiniz![]() Sadist bir şefin deneme tahtası olmak ![]() 7 Son ücretiniz:Hak ettiğimin çok altında ![]() 8 Önemli başarılarınız:arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evdesergiliyorum ![]() 9 İşten ayrılma sebebiniz:Bkz Cevap 6![]() 10 Size ulaşabileceğimiz saatler:Banka atm’si gibiyim: 7/24 ![]() 11 Çalışmak istediğiniz saatler:Pazartesi, Salı ve Perşembe 13 00-15 00 arası![]() 13 Şimdiki işvereninizle görüşebilir miyiz?İşverenim olsa burada olmazdım ![]() 14 Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla taşımanıza engelMİ?Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı ![]() 15 Otomobiliniz var mı?Evet, ama soru yanlış sorulmuş ![]() “Çalışır durumda bir otomobilinizvarmı?” diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu ![]() 16 Daha önce bir yarışma veya madalya kazandınız mı?Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() 17 Sigara içiyor musunuz?Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() 18 Beş yıl sonra ne yapmayı hayal ediyorsunuz?Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları’nda yaşamayı ![]() Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim ![]() 19 Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyor musunuz?Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() 20 Sizi bu başvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir?Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı
Cevap : İşe Başvuru Formu..xD |
|
|
#2 |
|
tilki
|
Cevap : İşe Başvuru Formu..xD20 Sizi bu başvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir?Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Eline sağlık , |
|
|
|
#3 |
|
MoNaRoZa
|
Cevap : İşe Başvuru Formu..xDsüper ya emeğine sağlık
|
|
#4 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : İşe Başvuru Formu..xDbencede süper ![]() emeğine sağlık ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : İşe Başvuru Formu..xDteşekkürler yorumlar için ![]() ![]() beğenmenize çok sevindim![]() :D
|
|
|
|