![]() |
Penceremin Önündeki Susmalıklar! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Penceremin Önündeki Susmalıklar!Ayrı ayrı Susmalıklara koydum yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() Her birinde biraz sen vardın Ya gitmeseydin yüreğimden hep orda kalsaydın ![]() ![]() ![]() O zaman daha çok acırdı canım CANIM dediğin candan can çıkar senin gidişinle ![]() ![]() ![]() ![]() Haykırışlarımı,yalanlarımı,sevişlerimi ![]() ![]() ![]() Herbirini ayrı susmalıklara koydum ![]() ![]() ![]() Susuşumla Sadece beni BEN yapan benliğimi kaybettim yitirdim geride kalanları umursamadan sınamadan ![]() ![]() ![]() Keşke sadece Bunlar, bu kadar büyük olsaydı yüreğimin tozbulutlarını koymaya ![]() ![]() ![]() Tozumda sensin bulutumda ![]() ![]() ![]() ![]() SUSMADAN susmalıklar ne kadar ağır gelir bilmessin ![]() ![]() ![]() Durmadan sevişler hayat verir ![]() ![]() Ve sadece bakışlar can yakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her insan kendi değerini yaratır derdin ya bana ![]() ![]() ![]() Değer verdiğim kadar değilsin Bende ![]() ![]() ![]() Yarınımın Dününden kopma bir parçasın ![]() ![]() ![]() BUGÜNÜMSÜN ![]() ![]() ![]() Susmalıklara koydum Bugünlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ne SEN varsın hayatımda NE de GİDİŞİN ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sadece benim bitişim var Penceremin önündeki SUSMALIKLARDA ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar! |
![]() |
![]() |
#2 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!çok güzel bir şiir suskun ![]() ![]() paylaşmn içn saol
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!Değerli vaktini ayırıp okuduğun için ben teşekkür ederim inci_tanesi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!önmli değil cnm konuyu açtığın ve bizimle paylaştığın içn asıl bn tşkr ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Penceremin Önündeki Susmalıklar!Rica ederim inci tanesi:) |
![]() |
![]() |