|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilmiyorum, değiştirecek, gidiyorum, gidişim, neyi |
![]() |
Gidişim Neyi Değiştirecek Bilmiyorum,Ama Gidiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gidişim Neyi Değiştirecek Bilmiyorum,Ama GidiyorumGidişim neyi değiştirecek bilmiyorum, ama gidiyorum… yüreğimde söylenmemiş sözlerin acısı, ellerimde ellerini tutamamış olmanın sızısı gidiyorum… boğazımı düğüm düğüm eden bir cümle şimdi “seni seviyorum!”söylenmedikçe nefes almamı engelleyen, kulağına ulaşmadıkça anlamını yitiren bir cümle şimdi… “seni seviyorum!” içimde “seni seviyorum”un söylenmemiş acısı gidiyorum… ![]() yaz yağmurları dökülüyor yollarıma ![]() ![]() ![]() kendimi sakin bir sahil kasabasına atmak çare sanki ![]() içimde bir yanardağ var bilmiyorsun ![]() ![]() yolların karanlığı daha çok keskinleştiriyor içimdeki sızıyı ![]() ![]() ![]() ![]() “seni seviyorum” bir söylenmemiş söz dilimde…”seni seviyorum”larımı alıp gidiyorum bu şehirden ![]() ![]() yağmur diniyor yollarda ![]() ![]() ![]() gidiyorum… ağlamaklı bir “seni seviyorum!” bırakıp bu şehirde, gidiyorum… (söylenmemiş sözler kadar iç acıtan bir şey yoktur bu dünyada ![]() söylenmemiş sözler mezarlığına gömüp sevdamı gidiyorum bu şehirden… ağlama sevdam ![]() sen gidince soğuyor yatak… gece uzuyor… sensiz geçen geceler beni ihtiyar ediyor… hani gitmesen diyorum… “hani gitmesem diyorum!” senin her gidişinde sürgün oluyorum ben… en kötüsü aslında gitmeden sürgün olmak… etimi acıtıyor böyle sürgün yaşamak… “hani gitmesek diyorum!…” Alıntı
|