Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, eni, özledim

'Seni Çok Özledim'

Eski 03-07-2008   #1
gülgüzeli

'Seni Çok Özledim'

'Seni çok özledim'Biriyle birliktesiniz ve her şey mükemmel gidiyor Buluştuğunuz günlerde birlikte yeni yerler keşfediyorsunuz, güzel restoranlarda yenen romantik yemekler eşliğinde birbirinize aşkınızı anlatıyorsunuz Ve gün bittiğinde soluğu bir otobüs terminalinde alıyorsunuz Çünkü sevgiliniz başka bir şehirde yaşıyor ve bir dahaki haftasonuna kadar onu göremeyeceksiniz

Sevgilisi uzakta yaşayanların kafasında ortak bir soru vardır: Birbirimizden fiziksel olarak uzakta olsak da duygusal bağımızı güçlendirmemizin bir yolu yok mu?

Bu yazımızda size sevgilinizle aranızdaki bağın uzak mesafeler arasında bile ne denli güçlü bir şekilde kurulabileceğini birkaç ipucuyla anlatmaya çalışacağız

Ayrı şehirlerde yaşayan sevgililer ilişkilerinin ilk dönemlerinde bunu bir avantaj olarak görür ve az görüşmekten doğan özlemin ve tutkunun etkisinde kalır Fakat zaman geçtikçe telefon konuşmaları ve e-mail ile sürdürülen iletişim iki taraf için de yetersiz olmaya başlar Bu aşamada ilişkinin yürüyebilmesi için iki tarafın da öncelikle birbirine ve ilişkilerine güvenmesi gerekir Güven unsuru sağlandıktan sonra yapılması gerekenleri şöyle sıralayabiliriz:

Ortada buluşun

Sevgiliniz örneğin sizin oturduğunuz yerden iki saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor Çok uzak sayılmayacak bu mesafeyi kısaltmak sizin elinizde Görüşmek için haftasonunu beklemek istemiyorsanız bir akşam yemeği için iki şehrin ortasına denk gelen bir bölgede buluşun Sevgilinizi görmek için bir saat yol gitmek o kadar da zorlayıcı bir şey olmasa gerek, öyle değil mi?

Internet üzerinden konuşun

Birbirinize e-mail atmaktansa günün belli bir saatinde internete girmek için sözleşin ve karşı tarafla anında iletişim sağlayan programlardan biri aracılığı ile onunla sanki karşınızdaymış gibi konuşmayı deneyin

Hediye vermek için özel günleri beklemeyin

Karşımızdaki kişiyi önemsediğimizi göstermek için yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri ona sürpriz bir hediye vermektir Bu hediyenin küçük ya da büyük olması hiç önemli değildir Bu, sevgilinize yazdığınız bir şiir, sevdiği bir kitap ya da sevdiği bir paket cips bile olabilir Yeter ki içinizden gelerek alındığını bilsin

İnancınızı kaybetmeyin

Eğer bu ilişkinin yürüyeceğine inanıyorsanız, o zaman aranızdaki uzak mesafeyi düşünerek hareket etmeyin Aksine o uzaklığın sizi daha da yakın kıldığını düşünün ve her fırsatta ona olan sevginizi dile getirin

Alıntı

Cevap : 'Seni Çok Özledim'

Eski 03-08-2008   #2
gülgüzeli

Okuyan gözlerine sağlık şengül ablacığım teşekkürler vakit ayırdığın için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-08-2008   #3
Gözyaşı

Daha önce okumuştum paylaşım için sağol gülgüzeli ama iki kişide uzak diye sevgilerini sürdürmüyor çoğu kişi fazla sürdürmüyor ben böyle düşünüyorum benimde vardı uzakta sevdiğim ama ayrıldık galiba burada birazda sabır gerekiyor arkadaşım en önemliside iki kişinin birbirini üzmemesi ve değer vermesi

Eski 03-08-2008   #4
gülgüzeli

Sevmek illaki onun yanında olmak değildir ki gözyaşı,uzaklarda da olabilir ama yeterki kalbin onunla olabilmeyi bilsinsadece ayrı olan bedenlerdir yürek değil dir! bi birliktelikte zaten ayrılık olması gerekiyo bence çnkü ozman anlarsınız neyin ne olduğunu:) aslında çok uzun yazmak isterdim bian yazasım geldi :)) ama şimdi gitmem gerekiyo inşallah belki başka bi konuda yada yine burda bişeyler yazarım:)) konuşuruzKendine iyi bak Allaha emanet ol sevgili gözyaşı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com