![]() |
'Seni Çok Özledim' |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
'Seni Çok Özledim''Seni çok özledim' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilisi uzakta yaşayanların kafasında ortak bir soru vardır: Birbirimizden fiziksel olarak uzakta olsak da duygusal bağımızı güçlendirmemizin bir yolu yok mu? Bu yazımızda size sevgilinizle aranızdaki bağın uzak mesafeler arasında bile ne denli güçlü bir şekilde kurulabileceğini birkaç ipucuyla anlatmaya çalışacağız ![]() Ayrı şehirlerde yaşayan sevgililer ilişkilerinin ilk dönemlerinde bunu bir avantaj olarak görür ve az görüşmekten doğan özlemin ve tutkunun etkisinde kalır ![]() ![]() ![]() Ortada buluşun Sevgiliniz örneğin sizin oturduğunuz yerden iki saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor ![]() ![]() ![]() Internet üzerinden konuşun Birbirinize e-mail atmaktansa günün belli bir saatinde internete girmek için sözleşin ve karşı tarafla anında iletişim sağlayan programlardan biri aracılığı ile onunla sanki karşınızdaymış gibi konuşmayı deneyin ![]() Hediye vermek için özel günleri beklemeyin Karşımızdaki kişiyi önemsediğimizi göstermek için yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri ona sürpriz bir hediye vermektir ![]() ![]() ![]() ![]() İnancınızı kaybetmeyin Eğer bu ilişkinin yürüyeceğine inanıyorsanız, o zaman aranızdaki uzak mesafeyi düşünerek hareket etmeyin ![]() ![]() Alıntı
![]() |
Cevap : 'Seni Çok Özledim' |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 'Seni Çok Özledim'Okuyan gözlerine sağlık şengül ablacığım teşekkürler vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : 'Seni Çok Özledim'Daha önce okumuştum paylaşım için sağol gülgüzeli ama iki kişide uzak diye sevgilerini sürdürmüyor çoğu kişi fazla sürdürmüyor ben böyle düşünüyorum benimde vardı uzakta sevdiğim ama ayrıldık galiba burada birazda sabır gerekiyor arkadaşım en önemliside iki kişinin birbirini üzmemesi ve değer vermesi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 'Seni Çok Özledim'Sevmek illaki onun yanında olmak değildir ki gözyaşı,uzaklarda da olabilir ama yeterki kalbin onunla olabilmeyi bilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|