|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bülent, ersoysözde, milliyetciyimpp, özde |
![]() |
Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:P |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:PBÜLENT ERSOY BASIN TOPLANTISI YAPTI Sözde değil, özde milliyetçiyim "Popstar Alaturka" yarışmasında askerlikle ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan Bülent Ersoy, "Ölüm yerine çözüm demek suçsa beni assınlar ![]() ![]() Bayram Kaygusuz Geçen pazar jüri üyesi olarak görev yaptığı, Star TV'de ekrana gelen "Popstar Alaturka" yarışmasında askerlik ve terörle mücadele konusunda yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma açılan Bülent Ersoy, dün bir basın toplantısı düzenledi ![]() Bir saat geç geldiği toplantıda oldukça gergin olan Ersoy, gazetecilerin sorularını kabul etmedi ![]() ![]() ![]() Toplantının yapıldığı sırada ezan okunmasıyla birlikte sözlerini yarıda keserek dua okuyan Ersoy, gençleri askerlikten soğutmak için açıklama yapmadığını, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi ![]() 'Sezen Aksu tebrik etti' Anne olmasa da sanatçı duyarlılığı taşıdığını anlatan Ersoy, "Popstar Alaturka"da söylediği sözlerden sonra Sezen Aksu'nun kendisini arayarak destek verdiğini söyledi ![]() Ersoy, "Sezen aradı ve 'Bülentçiğim 25 aydın beni aradı ve sana teşekkür etmemi, tebrik etmemi istedi ![]() ![]() ![]() 'Ülkemi satmadım' 1981 yılında sahne yasağı olduğu yıllarda kendisine Avrupa'dan vatandaşlık için teklif geldiğini ama kabul etmediğini hatırlatan Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Avrupa ülkesinden vatandaşlık teklif edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akıllı ve zeki olan insanlar hatta olmayanlar bile benim ne kadar vatansever olduğumu anlayacaklardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:P |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:Pya resmen saçmalık!! zamanında çanakkale zaferinde ölen şehitlerimiz boş yere mi şehit oldular?vatan bölünmeye çalışılıyo ve ben olsam oğlumu göndermezdim dio!!! utanılası bişe yapmış ![]() ![]() avrupa da teklif aldığında keşke gitseymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşkler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:PYok bu durumda söyleneeck en hafif söözler bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
elvan
|
![]() Cevap : Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:Pyalaaaaaaaaaaaaaaaaan:Green_Colorz_PDT_37 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:P"Popstar Alaturka" yarışmasında askerlikle ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan Bülent Ersoy, "Ölüm yerine çözüm demek suçsa beni assınlar ![]() Bülent Ersoyun bu sözlerine kesinlikle katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Bülent ERsoy:Sözde Değil Özde Milliyetciyim:P:PBence bülent hanım çözüm üretin diyor belki halklı da ama yinede bu şekilde medya önünde isyana dökmemeliydi ![]() ![]() ![]()
|