|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
sesleniyorum, umutlarımla, umutsuz, yinede |
![]() |
Yinede Umutsuz Umutlarımla Sesleniyorum Sana... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yinede Umutsuz Umutlarımla Sesleniyorum Sana...Yürek sızısı olmus durusumum görüntüsüyle sürgünüm yalnızlıgıma ![]() Ağlamaklı gözlerim mecalsiz sana haykırır bu mühebbet tenhalarda Sensizliğin deminde dem almayan seni bekleyen bir ben, bir beden tasıyorum Hüznüm bütünlesmeye mahkum olmus sürgün zindanlarıyla Kabuk bağlayan yaralarımdan yara alıyorum her kanadıgımda bensiz bedenimde Düşlerimin düstüğü yerlerden topluyorum yüreğimi parca parca Her damlasında kurumaya yüz tutmus pınar misali aktıkca umut nehrinden Sürgün yasıyor dallanmıs hayallerim ıssız sokaklarda Cansızlıgım sonbaharı andırıyor olmus kurumus yapraklar Mevsimlerime gölge olan engellerimi aydınlatmaya calıstıkca Sessizliğimin adını kazımısım kalbime her nebzede saplanıp duruyor acımasızca Adını telaffuz etmekten korkar dilim buna istinaden daracık odamda ![]() ![]() ![]() Yasamaya mecbur kılınmıs mecalsizliğimle ,adı ölüm dediğim asılsız sensizlikle Mezar tasıma yüreği mechul kalbi senle yazan karanlık dörtlüklerimle Bir cıkıs bir ümit besler olmusum solmaya yüz tutmus hayat basamaklarında Bulmayı istiyorum kendimi kaybettiğim sende ve gülmeye hasret boyun egmis bir adamın kimliğiyle Yinede Umutsuz umutlarımla sesleniyorum sana; Sensiz nefesim bogazımda düğümlendikce ,bedenimi saran soluksuz anılarımla Her gece kabuslarıma isyan eder olsamda ,gardiyanı sen olan rüyalarım tebessümümdür yüzümde 02
![]() ![]() Hayalimsin
|