![]() |
Sen ve Yokluğun... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen ve Yokluğun...Çok zaman geçti ayrılığının üzerinden,ama dün gibisin sanki hiç gitmedin ![]() ![]() ![]() Terkedilmeyi kabullenemedim belkide böylesine severken,oysa biliyordum küçüçük bir umuttu bizimki şimdi geriye kalan yaralı yüreklerimiz ![]() ![]() ![]() Gittiğinde bitebilmeliydin bende oysa aklen kabullenmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Seni unutmak istedikçe yüreğime bir hancer saplanıyordu sanki alırım senden bu yüreği der gibiydi ![]() ![]() ayrılalı yıllar gececekti nasıl yorulurdu bu beden bu akıl birden bire unutmaya yeğlerdi kendini,engel olmalıydı yüreğim,haklıydı böylesi sevmemişti hiç ve belkide böylesine sevilmemişti ![]() ![]() ![]() Bir gönül oyunu değildi bu gülüp eğlendiğinle kalasın ![]() ne gözüm ne gönülüm hep uzaklarda yanlızca onunla o olmasada yokluğuyla yaşamayı tercih ediyordu ![]() ![]() ![]() Sanki hiçbir yüzde yoktu,eşsiz benzersizdi o,kimsenin gözüyle bakmazdı konuşmazdı ![]() bir ömürü beraber gecirecek olsak,birgün dahi oflamazdım oflamazdı ![]() ![]() ![]() Zaten bir sıcak bakışı tebessümü ömre değerdi ![]() dünya malıylamı!başka bir tenle, yüreklemi! Hayır hayır hayır!!! Böylesine severken yokluğunda bile aldatamazken nasıl üzebilirdimki varlığını ![]() ![]() ![]() bendeki yokluğunu bile üzmemişken,o yoktu ama hayali vardı,sesi yoktu ama kulaklarımda dinmeyen uğultusu vardı ![]() elinin sıcaklığı hala tazeydi ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman hüzünlensem içim sıkılırdı ve bir korku saplardı bedenimi Ya ona bişey olduysa!!! Demekten alı koyamazdım kendimi,sesini duyana kadar içim ferahlamazdı ![]() hep arardım onu,hem iyi olduğunu bilir,hemde sesini duymanın sevincini yaşardım ![]() ![]() ![]() O düşlerimi süslediğinde sabah kalktığımda sanki bütün gün gece onunlaymışım gibi mutlu ve sevinçli gecerdi ![]() ![]() ![]() Onu yaşamak kadar güzel birşey yoktu benim için ![]() ![]() ![]() O yokkan hep yarımım sanki,mesela bir çiçeği kokluyamıyorum,yolda yürürken karşımdan gelen insanların yüzlerine bakamıyorum,tam anlamıyla bir mutluluk yada tam anlamıyla bir hüzün yaşıyamıyorum ![]() kaplamış veya kaplamamış,hava soğukmuş veya sıcakmış ben bunları hiç hissedemiyorum ![]() ![]() ![]() Benliğim kadar sözlerim bile eksik kalıyor ![]() Yüreğim tamamıyla aklımsa yarımlığıyla benim bilmediğim görmediğim ve belkide asla göremeyeceğim diyarlarda ama emin bir yerde onun yanıbaşında ![]() ![]() ![]() Birene tam anlamıyla yüreğini verebilmek onu tam anlamıyla sevebilmekmiş öğrendim ![]() şehirde yarım akıllıyım olurda bu aklımla onu unutursam,ona bıraktığım aklımla hatırlayayım ![]() ![]() ![]() Yüreğim onda kalmalı kalmalıki ben yüreksizken kimseyi sevemeyeyim ![]() ![]() ![]() Bir bahar sabahı emanet yüreğimi getiren o olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben yine onu her daim onu seveceğimdir ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsede gelmesede her zaman tek adres tek bilinen ve tek yaşanan olacaktır ![]() yanlız gecirmek olsa bile ![]() ![]() ![]() Biliyorum andığım kadar anılacağım,sevdiğim kadar sevileceğim ![]() Varlığınla yaşlanmak istiyorum ![]() ![]() ![]() __________________ Alıntı
|