![]() |
Değişmedi Bende Zaman..! |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Değişmedi Bende Zaman..!Gözlerim takıldı özlemlerime ![]() Bir serçe kalbimi kırdı ![]() Toprağın gözyaşıydı gözlerinden elime akan ![]() tılsımlı ![]() ![]() ![]() Ruhum sellere mesken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acı aşkın yazısı, aşk acının turası ![]() ![]() ![]() Tarifsiz nice karanlıklar geçti gecelerden, nice isyan vazgeçti hecelerden ![]() ![]() ![]() Görmüyor musun, nice yıldız ölüyor, sebep senden ![]() Takvimlerden gemiler yaptım ![]() ![]() kayboldu yokluğunda ![]() Ne yaş kaldı, bana; ne yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi gelsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kelimeydi bende "dünya", "hayat" tek kelimeydi ![]() Sende saklıydı nice anlam, binlerce söz ![]() İki heceydi "yokluk" ![]() ![]() ![]() ![]() Hecelere bağladın ellerimi, ayaklarımı ![]() İki kelimeyle vurdun sol yanıma ![]() Aldın sözlerimi, anlamlarımı savurdun, kuru toprağa ![]() Ölü kelimeler kapadı üzerimi, makberim oldu o son gülümseyişin ![]() Ben seslenemedim, sen ardına hiç bakmadın ![]() Şimdi gözlerinden akan, yalanıdır vefanın ![]() Şimdi "anlam" tek kelime ![]() ![]() ![]() Şimdi "sen" anlamını bilmediğim bir hece ![]() ![]() ![]() Gün akşam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar oldu, "Değiştim" diyorsun ![]() Aynısın; (hâlâ) görmüyorsun ![]() Adı hâlâ ayrılık; değişmedi bende zaman ![]()
![]() |
|