![]() |
Ama O Hayat Her Zaman Devam Edecek. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ama O Hayat Her Zaman Devam Edecek.Git[me] demeyecegim artik sana
![]() ![]() Benimle kalmani istemeyecegim ![]() Beni sevmeni beklemek yerine benden nefret diye dua edecegim artik ALLAH'a ![]() ![]() Gidene (-DuR) demek anladim ki caizlere yakisirmis ![]() Gidene benimle kal diyemem ben yeniden ![]() Giden her türlü ceker gider bu yürekten, bu bedenden ![]() Belki sonra tekrar döner arkasinda ac bitaktigi yere ![]() ![]() Ama döndügü yerde ne arkasinda biraktiklari kalmistir artik ![]() ![]() Ne de hayal ettiklerini bulacaktir ![]() Cünkü biraktigi kabullenmistir artik gidisini ![]() ![]() Kendini alistirmistir yokluklara ve kendi kendine yetmeyi ögrenmistir ![]() ![]() Kimseye muhtac olmadan ![]() ![]() Kimseyi beklemeden ![]() ![]() Ask dedikleri o duygu bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() Birileri gelecek ![]() ![]() ![]() Birileri gidecek ![]() ![]() Gelenler gideni özletecek ![]() ![]() Gidenleri eski yerlerini yenilere devredecek ![]() ![]() Ama o HAYAT her zaman Devam Edecek ![]() ![]() Sen Simdi gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme kal dememi bekleme ![]() ![]() Insanim alisirim seninde yokluguna ![]() ![]() Yolun acik olsun ![]() ![]() Hoscakal ![]() ![]()
|