![]() |
Galata Saraylılar Bakın Bakıın:)))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:)))))) |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ :iconsiritik: 7 kişi 7:0 bunuda hatırlatalım bari :sm_biggrin: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))soğuk savaş denir buna!! Hücummmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca tam bu noktada çok anlamlı bir atasözümüzü hatırlatmak istiyorum :D Gerçekleri tarih yazar , Tarihi de Galatasaray ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Yahu hepmi uyudular fenerliler nerdesiniz arkadaşlar uyanın uyanıın:wallbash: burda ikiye birim ama olsun yinede savaşırım ölmek var dönmek yok ![]() EN BÜYÜK CİMBOM BOMMM BAŞKA BÜYÜK YOOOKKK! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))4 Sene üst üste şampiyon olduk ! Avrupanın kralı olduk! Gerçekleri tarih yazar! Tarihide ben ve GALATASARAY ! O kadar ![]() ![]() ![]() ![]() :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 Editletmeyin tarihide forumuda :iconsiritik: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Olamaz yaa hayır olmaaaz inanamıyorum msjımı değiştirmişsin:wallbash: İşte arkadaşlar burda bile bile görüyoruz ki Galata saraylıların nasıl savaştıklarını hiç adil değil ![]() Bu Galatasaray Nasıl Bir Takım yaaa ![]() ![]() ![]() :56:58:sm_biggrin: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ Haklısın gülgüzeli çok fena bir takım bu GALATASARAY :iconsiritik: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Nediyim ben sana Allah büyüktür Sen değiştir bakalım msjlarımı:iconuzgun: Galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır ![]() ![]() ![]() Daha milenyuma girer girmez Bu ülkeye ilk ve tek UEFA kupasını getiren takımın taraftarı olma onuru başkadır ![]() ![]() ![]() Bu ülkedeki tek Süper Kupa sahibi takımın taraftarı olmak bir başkadır ![]() ![]() ![]() En fazla Türkiye Kupası sahibi olan takımın taraftarı olma ayrıcalığıdır ![]() ![]() ![]() Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan ilk ve tek Türk takımı olma başarısına ulaşmış bir takımın taraftarı olmak hepsinden daha heyecanlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ Haklısın gülgüzeli yau daha çok şey yazılabilir GALATASARAY hakkında satırlara sığdıramazsın ki :iconsiritik: ~~ :sm_biggrin: :iconsiritik: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Ya şu yazdıklarımı değiştirmesene yaa ama haksızlık buu:wallbash: Galatasaray 7 kişiyle 7:0 yenmiş bizi biliyor musun RaHaTSiZ ? Ya 11 kişi olsaydınız ne olurdu düşünmek bile istemiyorum :iconsiritik: Bide 2005 te Türkiye Kupası finalinde yine eşleşmiştik 5 tane atmıştınız onuda unutamıyorum yaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ Evet gülgüzeli yau ya 11 kişi olsaydık ne olurdu acep ? :iconsiritik: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
tutsak
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Re re re ra ra ra GS GS GS cim bom bom:) gülgüzeli çok övmüşün bizim takımı teşekkürler:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Şu msjlara dokunmadan yazsak demi sevgili yöneticimiz hani msjlar yönetilmese ne güzel olur demi :sm_mad: evet evet şimdi dokunmazsın eminim yani değilimde olmak istiyorum yaa:wallbash: --Ben herkesin içinde tekim çünkü ben Galatasaraylıyım! ![]() ![]() ![]() ![]() --Bir gün herkes Fenerbahçeli olsunnn çünkü onlarında taraftara ihtiyacı var!!!!!!!:sm_cool: --Bir fenerli 4/1 beşiktaşlı, 3/2 trabzonlu ve 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ Sevgili gülgüzeli bu gece çok şaşırtıyorsun beni nede güzel yazıyorsun öyle :iconsiritik: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))ya ben bi galata saraylıdan başka ne bekleye bilirim kii ![]() ![]() ![]() yani sen şaşırıyosun evet çnkü onları yazan ben değilim bu imkansız bişey! fakat inan ben hiç şaşırmıyorum çnkü sen bi galata saraylısın! ![]() ama pes etmicem işte nasıl olsa çıkacaksın forumdan bende işte ozaman ![]() --HER INSAN FENERLI DOGAR AMA SONRA YOLDAN CIKABILIR>>Rahatsız gibi ![]() ![]() --SARI LACIVERT RENGIMIZ, FENERBAHÇE HER ŞEYIMIZ! HIÇ BIR ŞEYE DEGISMEYIZ! ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|