![]() |
Yoksun |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() YoksunYoksun ![]() ![]() yine yoksun… Sensizliğin son noktasındayım ![]() Acı bir haber gelmişcesine çaldın kapıyı yokluk,bilseydim açar mıydım!!!Buyur eder miydim!!!Etmemekte olmaz ki ?Doldun kan kokusu gibi içeriye ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluk hep aynı mı? ![]() Severken ne kadar cesurdum,yokluğunda ise korkak ![]() ![]() ![]() Bu yokluk yok olmak değilmiş,inadına bütün olmakmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey yokluk, bu kadar meraklı mısın bende kalmaya? ![]() ![]() ![]() Artık yokluk evini kim görmeye gelir?Geldin kondun omuzlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve anladım ki: Yokluğunda buldum seni ![]() ![]() Yokluğun dipsiz bir uçurum,düşüyorum ama varamadım hala yere!!! Divanen oldum ,tiryakin oldum şimdiden yokluk,nasibimmiş bugün ![]() Her saniye ![]() ![]() Her saat ![]() ![]() Yokluğun vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() teslimim yokluğuna, yenildim yokluğuna, artık kelepçeliyim ![]() Gelemiyorum ki, Kopamıyorum ki, Meleğin"dim ya,şimdi yokluğunda uçuyorum, Meleklerde acı çekermiş öğrendim sonunda ![]() ![]() aramızda kalsın ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bildim ki; YOKSUN ve yine bildim ki; YOKUM ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Yoksun |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : YoksunVe anladım ki:
Yokluğunda buldum seni ![]() ![]() Yokluğun dipsiz bir uçurum,düşüyorum ama varamadım hala yere!!! Divanen oldum ,tiryakin oldum şimdiden yokluk,nasibimmiş bugün ![]() Her saniye ![]() ![]() Her saat ![]() ![]() Yokluğun vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() teslimim yokluğuna, yenildim yokluğuna, artık kelepçeliyim ![]() heryerde war bni anLatan şeLer ![]() ![]() tşkLer ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|