![]() |
Unutamam |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() UnutamamHangi gece benden daha özlemli ki örtüyor yıldızlarını üzerine? Hangi güneşi dağıtan gün daha aydınlık ki seni dilenen fikirlerimden? Bağıra çağıra gelen ölümden kaçıyorum yar, son defa değmeden ellerin ellerime, teslim olmayayım diye ![]() Bedenim elbise askılarında… Her gün bir başka yorgun kimliği giyiniyorum üzerime, her sabah aynı saatte seni arıyorum caddelerin tanıdık isimlerinde ![]() Bu aşkın hangi notasına yarım bastıkta şarkımız dolaşamadı dillerde? Biz nerede hata yaptık ey yar, en korkunç kâbusları birlikte atlatırken, kalkıp ölüm uykularından, neden birbirimizden kaçar olduk? Ne senin anıların taze idi ne de benim anılarım ![]() ![]() ![]() Ne sen daha az hatalısın benden ne de ben senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sen gidiyorum dediğinde, gitme dedi dudaklarım ne de ben gittiğimde tutup kolumdan, sardı beni kolların ![]() ![]() Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar… Yüreğim kanarken ben, bağıra çağıra gelen ölümden kaçıyorum yar, son defa değmeden yüreğin yüreğime, ölüme teslim olmayayım diye ![]() alıntı
![]() |
|