|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| andım, gelmeyeceğim, gözlerine, olsun, tanem |
Andım Olsun 1 Tanem, Gelmeyeceğim 1 Daha Gözlerine |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Andım Olsun 1 Tanem, Gelmeyeceğim 1 Daha Gözlerine![]() Andım olsun bir tanem, gelmeyeceğim bir daha gözlerine ![]() ![]() ![]() Keşke kendimi, içinde bulunduğum durumu anlatabilseydim sana; korkularımı, umutlarımı, bazı geceler nasıl çaresizliğime sarıldığımı ![]() ![]() ![]() Sana göre ben hep çok güçlüydüm Ben hayata devam ediyor,üzülmüyor, acı çekmiyorum sence Çünkü ben her şeye rağmen gülümsüyorum hayata inadına ![]() Ama unuttuğun ne biliyor musun? Ben ağlayamam ki ![]() ![]() ![]() Benim gözyaşlarım gülüşlerimdir Kendi mutsuzluğuma,kendi karanlığıma kimse ortak olmasın insanlar, mutlu olsun isterim İnsanlar gülsün![]() ![]() ![]() İnsanlar sevsin, sevilsin; gözlerinden hırs, yüreklerinden nefret silinsin! Bilmen lazımdı sana bir şey olursa yanında olacağımı; elini tutup, gözlerinin içine bakarak "geçti!" diyeceğimi ![]() ![]() ![]() Bir anlık sevmediğimi, sevdiğime yalan söylemediğimi ![]() ![]() ![]() Umutsuzluk bir hastalıktır bilirim, gün gelir mutsuzluğa alışır insan, kılını kıpırdatmaz kurtulmak için! Cevabı verilecek sorular artık yoktur ![]() ![]() Ama Vazgeçmelisin Artık ![]() ![]() Yürekler daha fazla yanmadan,kırmadan, incitip incinmeden ve hala seviyorken, vazgeçmen gerekir ![]() Biliyorum kolay değil istediğim ![]() Sen beni, ben seni bukadar severken kolay değil bu istediğim ![]() Birbirimiz içinkendimizi yıprattık hep ![]() Hep diğerimiz için di düşündüklerimiz Mutlu olmalı, onun istedikleri olmalı ![]() Sanırım bu yüzden,"biz" olmayı beceremedik bir aradayken ![]() ![]() ![]() Ve biliyorum ki artık "biz" hiç var olmayacak
![]() ![]() Ama benim için değişmeyen ve asla değişmeyecek bir "Sen" var bir de ölmüne istediğim senin mutluluğun ![]() ![]() alıntı
Cevap : Andım Olsun 1 Tanem, Gelmeyeceğim 1 Daha Gözlerine |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Andım Olsun 1 Tanem, Gelmeyeceğim 1 Daha GözlerineÇok Güzel teşekkürler hakan
|
|
#3 |
|
hayko26
|
Cevap : Andım Olsun 1 Tanem, Gelmeyeceğim 1 Daha Gözlerinebn teşekkür ederim |
|
|
|