![]() |
Bana Herşey Seni Hatırlatıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bana Herşey Seni Hatırlatıyor!insan karla kapli moskova sanir mehtap senin teni ![]() ![]() cayda kahvaltida biskuvi yenir bunlar bana seni ![]() ![]() hatirlatir en cok ![]() ![]() yahut kilavyede basilan enter bir hamal gorsem yuk ![]() ![]() dertden yana beni ![]() ![]() olmusum askinla gonul yorgunu yemisim denizde sanki vurgunu su sekiz mart dunya kadinlar gunu bile bana seni hatirlatiyor askinla dusmusum bilsen ne hale mecnun gibi verdim kendimi cole izle bak filmini su unlu kole izaura beni hatirlatiyor sense bu mecnunu hasrete koyan uyan uykulardan sevdigim uyan salinarak gokten usulca kayan yildiz bana seni hatirlatiyor ezilmis kagidi cikmis posasi temin oldu guzel yemek masasi simdiyse yaktigim su muz kasasi ise bana beni hatirlatiyor bana her sey seni hatirlatmakta ask adami merkep katirlatmakta kagidi paragraf satirlatmakta kalem dahi seni hatirlatiyor sen kalem ben ardin sira silgiyim okunup atilan yirtik dergiyim bit pazarinda var eski bir giyim esyasida beni hatirlatiyor askinla tutustu su bagrim yandi kalbim bu aciya nasil dayandi gunesin etrafta kac sefer dondu dunya bile seni hatirlatiyor dunya kadin gunu olsa ne yazar seni dusunmekle gecti bu pazar sevgilim koynuna takilan nazar boncuguda beni hatirlatiyor nazar boncuk olup sana takilsam ne cikar atese verip yakilsam pir sultan olupta dara cekilsem darda bana seni hatirlatiyor bashekim son zaman bana ofkeli yalniz o andirir deniz baykali bahcede duran bu rodin heykeli sanki ayni beni hatirlatiyor beraber yururduk ayni yollardan ben tutmakta iken senin kollardan icleri bol ceryan yuklu tellerden gecen akim seni hatirlatiyor hic sevmesemde su vani bitlisi enlemli boylamli dunya atlasi kutupta eriyen buzul kutlesi cogu yonden beni hatirlatiyor haritada baksam musul erbile acsam gaste dergi icsem nargile yuzume baktigim aynalar bile bana hersey seni hatirlatiyor :roll: aah amaaan aman yaaar ![]() ![]()
|