![]() |
Kadınlar Değerlidir! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Kadınlar Değerlidir!Kadınlar Çok Değerlidir ![]() ![]() ![]() Bir konuşma sırasında adamın biri kadının birine sormuş: "Nasıl bir erkek arıyorsun?" Kadın bir süre sessiz kaldıktan sonra adamın gözlerinin içine bakarak sormuş: "Gerçekten bilmek istiyor musun?" Adam biraz isteksiz, "Evet" demiş ![]() Ve kadın başlamış anlatmaya ![]() ![]() ![]() "Bugün ve bu yasta bir kadın olarak, bir erkeğe onun benim için, benim kendime yapabileceğimden fazla ne yapabileceğini soracak konumdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın hemen bu düşünceyi düzeltmiş: "Sözünü ettiğim, para değil ![]() ![]() ![]() Adam arkasına yaslanıp kollarını kavuşturarak kadından biraz daha açıklama istemiş ![]() Kadın başlamış anlatmaya: "Kendini zihnen mükemmelleştirmeye çalışan birini istiyorum, çünkü sohbet ve zihnen uyarılma arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() sağlayacak kadar güçlü bir erkek arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın aklından geçenleri böyle döküverdikten sonra adama bakmış ![]() yüzünde şaşkın bir ifadeyle otura kalmış:"Çok fazla istiyorsun ![]() demiş ![]() ![]() ![]() aLıntı ![]()
|