![]() |
Ağladımı Kimseye Söleme Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Ağladımı Kimseye Söleme Anne![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne
![]() ![]() ![]() Onlar beni güçlü biliyor ![]() ![]() ![]() Onlar beni, en zor günümde bile ayakta biliyor ![]() ![]() ![]() Ben aslında gülerek geçirdiğim günün akşamı evde ağlarken ![]() ![]() ![]() Onlar benim içimin sızladığını, yüreğimin yandığını bilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne ![]() ![]() ![]() Onlar beni kral belliyor ![]() ![]() ![]() Onlar beni, kızdımı dünya yakacak insan belliyor ![]() ![]() ![]() Ben aslında onun gözlerine bile bakmaya kıyamazken ![]() ![]() ![]() Onlar benim erkek uğruna üzüleceğimi tahmin bile etmiyor ![]() ![]() ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne ![]() ![]() ![]() Onlar beni ağlamaz biliyor ![]() ![]() ![]() Onlar beni ,üzüldüm mü bulunduğum sehri bulutlar kaplar biliyor ![]() ![]() ![]() Ben aslında odama kapanıp sitem duygusuyla bir köşeye sinerken ![]() ![]() ![]() Onlar, beni hiçbirşeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile geçirmiyor ![]() ![]() ![]() Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor ![]() ![]() ![]() Onlar için ben en sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata ![]() ![]() ![]() Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgiden Bir o yana bir bu yana giderken ![]() ![]() ![]() Onlar benim için Hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor !!!
![]() |
|