Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
>>>meleğime

--->>>Meleğime

Eski 02-28-2008   #1
gülgüzeli

--->>>Meleğime

Sana Geliyorum

Gecelerin karanlık esaretinden, aydınlığına sığındım güneşim Bütün geceleri bırakıp, yüreğimin bütün kızıllığıyla düşlerde seni yaşamaya geliyorum

Gözlerimi kapatıyorum, ilkbaharda çimenler nasıl kaplıyorsa toprağı; kapattığım an gözlerimi, karanlığımda elayı görüyorum Biliyormusun ilk defa elayı bu kadar cok seviyorum
Sadece elayı mı? Evrendeki bütün renkleri ilk defa bu kadar canlı görüyorum Aşkın sembolü olan gülün asilliğini, göğün sonsuz maviliğini, bulut beyazını, güneş sarısını ilk defa bu kadar cok seviyorum

Sabah kalktığımda; sabahın serin nefesini,günün tazeliğini yeni yeni fark ediyorum ve ilk defa yaşıyorum böyle doludolu Hayatı seninle seviyorum

Seni seviyorum Seni sevdigim için katlanıp hayatın zorluklarına, yaşamı sevmeyi öğreniyorum Seni sevdigim için gülebiliyorum böyle içten güne mutlu baslamaya karar verişim hep seni sevişimdendir

Seni düşündüğüm an, yüreğımdekı mutluluğu tebessümlere döküyorum Güzelliklerde hep seni görüyorum Seni düşünmekten bitkin düşüyorum bazı geceler Bu tatlı yorgunlukla yarı kapanan gözlerim de gülen halin beliriyor Hayalini karşıma alarak uyuyorum, aynı hayalle uyandığım uykularımı

Güneş doğar doğmaz, geçip göz kamaştıran sıcaklığının karşısına, sana seni ne kadar çok sevdiğimi anlatıyorum Seni sevdiğimi söyleyerek başlıyorum güne ve yine mutlu olmaya karar veriyorum Mutlu olabiliyorum Mutlu olmam için o kadar çok neden varki, göğün sonsuzluğunda, agaçların yeşilliğinde, güneşın sarısında hep seni gorüyorum, kulağıma gelen güzel seslerde seni işitiyorum

Ruzgarın tatlı serinliğini, yüreğimi okşayan sevgini hissediyorum ve bütün güzelliklerin farkına varmamı saglayan “yar”i, biricigimi,meleğimi seviyorum Mutlu olmam için o kadar cok neden varki

ve biliyorum bana canım deyişin kadar sevdiğim gülümseyişini, bir sabah dudaklarına takıp beni mutlu edeceksin benim seni edeceğim kadar

Ve benim mutluluk kaynağım meleğim SENİ SEVİYORUM

Alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com