02-28-2008
|
|
gülgüzeli
|
--->>>Meleğime
Sana Geliyorum
Gecelerin karanlık esaretinden, aydınlığına sığındım güneşim  Bütün geceleri bırakıp, yüreğimin bütün kızıllığıyla düşlerde seni yaşamaya geliyorum
Gözlerimi kapatıyorum, ilkbaharda çimenler nasıl kaplıyorsa toprağı; kapattığım an gözlerimi, karanlığımda elayı görüyorum Biliyormusun ilk defa elayı bu kadar cok seviyorum
Sadece elayı mı? Evrendeki bütün renkleri ilk defa bu kadar canlı görüyorum Aşkın sembolü olan gülün asilliğini, göğün sonsuz maviliğini, bulut beyazını, güneş sarısını ilk defa bu kadar cok seviyorum
Sabah kalktığımda; sabahın serin nefesini,günün tazeliğini yeni yeni fark ediyorum ve ilk defa yaşıyorum böyle doludolu Hayatı seninle seviyorum  
Seni seviyorum Seni sevdigim için katlanıp hayatın zorluklarına, yaşamı sevmeyi öğreniyorum Seni sevdigim için gülebiliyorum böyle içten  güne mutlu baslamaya karar verişim hep seni sevişimdendir  
Seni düşündüğüm an, yüreğımdekı mutluluğu tebessümlere döküyorum Güzelliklerde hep seni görüyorum Seni düşünmekten bitkin düşüyorum bazı geceler Bu tatlı yorgunlukla yarı kapanan gözlerim de gülen halin beliriyor Hayalini karşıma alarak uyuyorum, aynı hayalle uyandığım uykularımı  
Güneş doğar doğmaz, geçip göz kamaştıran sıcaklığının karşısına, sana seni ne kadar çok sevdiğimi anlatıyorum Seni sevdiğimi söyleyerek başlıyorum güne ve yine mutlu olmaya karar veriyorum Mutlu olabiliyorum Mutlu olmam için o kadar çok neden varki, göğün sonsuzluğunda, agaçların yeşilliğinde, güneşın sarısında hep seni gorüyorum, kulağıma gelen güzel seslerde seni işitiyorum  
Ruzgarın tatlı serinliğini, yüreğimi okşayan sevgini hissediyorum ve bütün güzelliklerin farkına varmamı saglayan “yar”i, biricigimi,meleğimi seviyorum Mutlu olmam için o kadar cok neden varki  
    ve biliyorum bana canım deyişin kadar sevdiğim gülümseyişini, bir sabah dudaklarına takıp beni mutlu edeceksin benim seni edeceğim kadar      
Ve benim mutluluk kaynağım meleğim SENİ SEVİYORUM      
Alıntı